ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΘΗΣ : ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

TOY ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΘΗ 


Όταν ο Δήμος Φυλής σήμερα δοκιμάζεται από τα ευρύτερα προβλήματα , όταν η ανεργία έχει αγγίξει απίστευτα μεγέθη , όταν ο εμπορικός ιστός της πόλης έχει καταρρεύσει , όταν τα περιβαλλοντολογικά προβλήματα της περιοχής μας όλο και επιδεινώνονται , όταν ο δημότης ψάχνει να βρει διέξοδο, συμπαράσταση και στήριξη, τότε στρέφει το κεφάλι του και προς τους διοικούντες το Δήμο, ίσως ακούσει κάποιες ιδέες , προτάσεις και λύσεις των προβλημάτων , αφού με τη ψήφο του τους εξέλεξε να τον διοικούν να τον εκπροσωπούν να του συμπαρίσταται αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος και όχι να είναι απλά …. διακοσμητικά στοιχεία. 
Ίσως να είναι όμως και η πολιτική τέτοια, που έχει επιλέξει η σημερινή διοίκηση του Δήμου, ώστε να μην υπάρχουν ,ή, να κρατηθούν στο “ψυγείο” οι φωνές εκείνες που θα βοηθήσουν και θα μπουν μπροστά. Ίσως να θέλει να χρησιμοποιεί τους εκάστοτε … καιροσκόπους, γιατί αυτοί ,είναι το μόνο σίγουρο ότι πάντα θα λένε ναι!!! 
Ο λόγος γίνεται για τη Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Άνω Λιοσίων Κα Συμέλα Καλανίδου, η οποία προκαλεί με τη στάση της ολόκληρη τη Δημοτική Κοινότητα και κατ’ επέκταση τους δημότες που μας εμπιστεύθηκαν για να υπερασπισθούμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας των Άνω Λιοσίων. Ο θεσμός καθώς και ο ρόλος μας είναι σοβαρός και υπεύθυνος και δω η Πρόεδρος το έχει κάνει “καφενείο”, όπως χαρακτηριστικά έχω ξαναπεί, αφού δε μπορεί να τηρήσει ούτε τα στοιχειώδη που αφορούν τη λειτουργία του Συμβουλίου. Δεν διεκδικεί τα δικαιώματα που τις δίνει ο Ν.3852/10 άρθρα 81,82,83, δεν μάχεται για τα καθημερινά προβλήματα που μαστίζουν το Δήμο μας, δεν έχει κάνει καμία πρόταση και για κανένα θέμα στη μέχρι τώρα λειτουργία της Δημοτικής Κοινότητας, παρά είναι ένα πιστό όργανο της διοίκησης που ξέρει να υπηρετεί μόνο κομματικά συμφέροντα. 
Έχει υποβαθμίσει πλήρως με τη παρουσία της το ρόλο του δημοτικού συμβούλου και 2 χρόνια μετά αφού έδειξα την απαιτούμενη υπομονή και την ανάλογη κατανόηση, αφού έκανα τις απαραίτητες υποδείξεις, συστάσεις και προτάσεις ,έρχομαι απ αυτή λοιπόν τη θέση που εσύ Δημότη και Δημότισσα, με τη ψήφο σου με κατέταξες να σε υπηρετώ και να σου πω πλέον με βεβαιότητα ότι, το συγκεκριμένο άτομο είναι άσχετο και ανίκανο να υπηρετήσει το θεσμό αλλά και πολιτικά “ επικίνδυνο ”. Που, όχι μόνο δε κοσμεί το προεδρείο , αλλά προσβάλει δημόσια την επιλογή του Δημάρχου, να της εμπιστευθεί μια τόσο νευραλγική και υπεύθυνη θέση.

Ο Ιωάννης Ισ. Βάθης είναι Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων.
 
 
ΠΗΓΗ:http://www.panoramafilis.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια