Επιδοτούμενο γάλα για τους Μαθητές των σχολείων σε συνεργασία με την Π.Ε. Δυτικής Αττικής




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιδοτούμενο γάλα για τους Μαθητές των σχολείων σε συνεργασία με την Π.Ε. Δυτικής Αττικής

H Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής γνωστοποιεί ότι έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ 247/Β΄/2013 η σχετική ΚΥΑ «Συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής του κανονισμού (ΕΚ) αριθμ. 657/2008 της Επιτροπής όπως ισχύει κάθε φορά σχετικά με τη χορήγηση κοινοτικής ενίσχυσης για τη διάθεση γάλακτος σε μαθητές σχολικών μονάδων». Πρόκειται για ένα κοινοτικό πρόγραμμα στήριξης της κατανάλωσης γάλακτος από μαθητές στα σχολεία. Η διανομή του παστεριωμένου γάλακτος δεν είναι δωρεάν, αλλά το προϊόν είναι επιδοτούμενο με 0,18€ ανά λίτρο.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν εκτός των άλλων φορέων και οι Δήμοι μετά από
αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
«Η υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Δυτικής Αττικής ήδη ενημερώνουν του Δήμους της περιοχής για το πρόγραμμα. Όμως στο πρόγραμμα μπορούν να λάβουν μέρος και άλλοι φορείς όπως: Η κάθε σχολική μονάδα από μόνη της ή ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ή ακόμα και το κυλικείο του σχολείου», υπογράμμισε η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κα Σταυρούλα Δήμου.  
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τμήμα της Π.Ε. Δυτικής Αττικής στο τηλ. : 2105540195.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια