Tι γίνεται "συντρόφια";;; Το κλείσατε το μαγαζί;;;




Έτοιμος να βάλει λουκέτο είναι ο «ισχυρός» Δήμος Φυλής όπως διαβάζουμε στο fylarxos.gr.
Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που ο Δήμαρχος Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμης επιδιδόταν στους συνήθεις λεονταρισμούς του. Μιλώντας στην Επιτροπή Διαβούλευσης, με το γνωστό του αλαζονικό του ύφος  είπε στο τέλος Ιανουαρίου, ότι ο Δήμος Φυλής είναι ένας ισχυρός Δήμος, με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και δεν έχει ανάγκη τη διαχείριση των απορριμμάτων για να επιβιώσει. Ένα μήνα αργότερα ο Δήμος ετοιμάζεται να κατεβάσει ρολά, από μια κόντρα με τον Περιφερειάρχη και πρώην πολιτικό του φίλο και ομόσταυλο, Γιάννη Σγουρό.

Επειδή η πλάκα στον συγκεκριμένο δήμο έχει πάει μακρυά. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! Δε γίνεται "συντρόφια"να διαχειρίζεστε 56.000.000 ευρώ ετησίως, η περιοχή μας να στερείται υποδομών, ή όσες έχει να τις έχετε εγκαταλείψει στο έλεος του Θεού και να χρωστάτε και εκατομμύρια και εσείς να ζείτε στον κόσμο των συμψηφισμών.

Που είναι οι κρατικές επιχορηγήσεις; (ΚΑΠ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΣΑΤΑ, ΘΗΣΕΑΣ, ΕΣΠΑ κλπ);
Γιατί ένας δήμος με τόσα εκατομμύρια δεν έχει ξεκινήσει και δεν έχει τελειώσει ΟΥΤΕ ΈΝΑ έργο ανάπτυξης και υποδομής τα τελευταία 10 χρόνια;

Γιατί ο δήμος στερείται κοινωνικού προσώπου και ξεχειλίζει αναλγησίας προς τους δημότες του, που υποφέρουν και στενάζουν από τις εθνοκτόνες αποφάσεις της "παρεούλας" του ΠΑΣΟΚ που στήριξε και τον δήμαρχο στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές;

"ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!... 

Η περίοδος της ατιμωρησίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί και όσοι "παίζουν" με δημόσιο χρήμα, με χρήματα των στερημένων Ελλήνων ή ακόμη χειρότερα με δανεικά που θα πληρώσουν τα παιδιά μας, όσοι νομίζουν πως κάνουν πολιτική στην πλάτη των δημοτών και τα προβλήματά τους, όσοι προσπαθούν να εκβιάσουν τους εργαζόμενους και να τους εμπλέξουν στα σκοτεινά παιχνίδια τους να ξέρουν πως θα λογοδοτήσουν.

ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
πηγή:http://xryshaygh.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια