«Χαστούκι» από το ΕΣΡ στον Δήμο Φυλής για την ΔΕΡΑΛ




Άρον – Άρον σπεύδει σήμερα στο ΕΣΡ ο πρόεδρος του Σταθμού αφού ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) Γιάννης Λασκαρίδης δεν δέχτηκε να συνομιλήσει με τον «απεσταλμένο» του Δήμου, «εκκαθαριστή»(;) της ΔΕΡΑΛ, Γιώργο Νικητάκη χαρακτηρίζοντάς τον ως… αναρμόδιο…  
Ως γνωστόν, την περασμένη Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, είχαν κλητευθεί εκπρόσωποι του Δήμου Φυλής στην συνεδρίαση του Συμβουλίου του ΕΣΡ όπου επρόκειτο να καθοριστεί το μέλλον της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Άνω Λιοσίων «Ξένιος FM-94,3».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λασκαρίδης ήταν κατηγορηματικός επισημαίνοντας στον κ. Νικητάκη
πως είναι αναρμόδιος για να συμμετέχει σε μια τέτοια διαδικασία ενώ τόνισε πως θα πρέπει να εκπροσωπήσουν τον Δήμο, άμεσα, είτε ο Δήμαρχος ή ο Πρόεδρος του Σταθμού. «Με εσάς δεν έχουμε να πούμε απολύτως τίποτα διότι είστε αναρμόδιος. Εσείς είστε ένας λογιστής και δεν νομιμοποιείστε να εκπροσωπείτε τον Δήμο σε θέματα της ΔΕΡΑΛ, όπως αυτό της συχνότητας του Σταθμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΕΣΡ.
Μετά από αυτά, έχει κλητευθεί σήμερα το μεσημέρι και σπεύδει άρον – άρον, ο πρόεδρος του Σταθμού για να παραστεί στο συμβούλιο στο ΕΣΡ, όπου θα  καθοριστεί οριστικά το μέλλον του «Ξένιος FM-94,3».
Μια ανάσα από την… συχνότητα οι εργαζόμενοι…
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι εργαζόμενοι κινούνται μεθοδικά και βρίσκονται ένα βήμα πριν την διεκδίκηση της συχνότητας της ΔΕΡΑΛ, σύμφωνα με το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος (άρθρο 32 του νόμου 4901/2013) – (ΦΕΚ 16/Α΄/23-01-2013).
Σύμφωνα με τις εξελίξεις, όλα δείχνουν πως οι εργαζόμενοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχουν «συγκεντρώσει» όλα τα «προαπαιτούμενα» και το θέμα θα κλείσει τις επόμενες ημέρες…


Πηγή: http://www.otyposnews.gr/archives/49481#ixzz2KDncjTb9

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια