Το pitsuni city.gr έκοψε την πίτα του στο ΚΥΒΕ Περιστερίου ( PHOTOS )



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κοπή της πίτας του ειδησεογραφικού Πόρταλ «pitsounicity.gr» στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, στις 16 Ιανουαρίου. Στα πλαίσια της δίχρονης παρουσίας του στον Διαδικτυακό τόπο,το ειδησεογραφικό Πόρταλ γιόρτασε τα γενέθλιά του, παρουσία δημάρχων από την Δυτική Αθήνα, αντιδημάρχων, δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, εκπροσώπων συλλόγων, φορέων, εκπροσώπων του τοπικού τύπου, και πλήθος φίλων που τίμησαν με την
παρουσία τους την εκδήλωση.


 
Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Θεόδωρος Σχοινάς από την ενορία του Αγίου Γεωργίου της Νέας Ζωής, ενώ μετά την σύντομη ομιλία του ιδρυτή και διαχειριστή του Πόρταλ  Α. Δεωνά, ένας-ένας οι επίσημοι καλεσμένοι, κόβοντας το δικό τους κομμάτι πίτας, μίλησαν με κολακευτικά λόγια,  για τον οικοδεσπότη και τους συνεργάτες του, αλλά και για την προσφορά του τοπικού τύπου στο κοινωνικό γίγνεσθαι, με τον  δήμαρχο Ιλίου Ν. Ζενέτο να επισημαίνει ότι : «χρειάζεται ο τοπικός τύπος γιατί με την κριτική που μας ασκεί, πότε καλή πότε κακή, μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι ως Δημοτική αρχή».  

 
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος και συνεργάτης του pitsunicity.gr Ρούλα Τικοπούλου.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση:

Οι δήμαρχοι : Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, Ιλίου Ν. Ζενέτος και Φυλής Δ. Μπουραϊμης.
 Ο πρόεδρος του ΑΣΔΑ  Α. Μποζίκας, ο Περιφερειακός σύμβουλος Γ.Ζαφειρόπουλος, η Περιφερειακή σύμβουλος Η. Ζερβάκη ο Διευθύνων σύμβουλος της  ΟΣΚ . ΑΕ  Ηρακλής  Δρούλιας και  το μέλος του Δ.Σ του ΕΒΕΑ  Κ. Κόλιας.

Οι αντιδήμαρχοι : από τον δήμο Περιστερίου, οι  Α. Σταυρούλιας,  Π. Λύκος, Β. Λώλος, Α. Θεοδωράκος, από τον δήμο Αγίας Βαρβάρας  Α. Λεωτσάκος, από το Χαϊδάρι η Ε. Καμπόλη, οι αντιδήμαρχοι Ιλίου, Γ. Λιώσης, Γ. Χαραλαμπόπουλος και Ν. Βομπιράκη.

Οι επικεφαλής  δημοτικών παρατάξεων Δ. Κελάφας από το «Περιστέρι για όλους», ο  Α. Πουλιάσης από τους «Ενεργούς
Πολίτες-Για την Ανατροπή», ο επικεφαλής της παράταξης  «Πετρούπολη να ζείς » Θ. Σκαλιστήρας και ο επικεφαλής της δημοτικής  κίνησης «Περιστέρι Μαζί» Γ. Βαθιώτης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι : Μ. Πρέκας, Β. Μπέτσης, Α. Καλιάφας, Σ. Ζορπίδης, Α. Σχίζας, Α. Πλέστης, Β. Φουντά, Γιώργος Δάβος, Θ. Δημητρίου, οi δημοτικoί σύμβουλοι Χαϊδαρίου Λ. Γιαννακόπουλος και Σ. Βαρυτιμιάδης, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι Περιστερίου Ζαχαρούλα Δραμισιώτη και ο Γιάννης  Κυριακούλιας.


Παραβρέθηκαν ακόμη : Ο επίτιμος πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης Γ. Κοσμάς, η πρόεδρος του συλλόγου Κρητών  Περιστερίου Β. Λιλιμπάκη, ο πρόεδρος των Αρκάδων «Θεόδωρος
Κολοκοτρώνης» Θ. Μεντρέκας, ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου» Κ. Παπλωματάς, ο πρόεδρος του Δ.Σ «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ»  Δ. Γουράνιος, η Πολιτευτής με την Ν.Δ και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Α. Μπρούμα, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του δήμου Περιστερίου Ν. Μπέκιος, ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Κ. Γκούντας, ο γενικός Γραμματέας της ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Σ. Βανικιώτης, η πολιτευτής με την Ν.Δ Βαρβάρα Ψυχούλα-Κοντογιάννη, ο Περιφερειάρχης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης Ν. Δαγλαρτζής, το μέλος της κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Τ. Δαρσινός, ο πολιτευτής με την Ν.Δ Μ. Αλεξανδράτος, η τέως σύμβουλος δημάρχου Ε. Ξεκαλάκη –Καραμανλή, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Περιστερίου Σ. Δαγλαρτζή o συνεργάτης του pitsounicity.gr Γ. Πολυχρονόπουλος και η συνεργάτης της εφημερίδας «ΔΥΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ»  Β. Γεωργακά.

Οι δημοσιογράφοι από τις τοπικές εφημερίδες
Περιστερίου: από την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ο Δ. Λυμπερόπουλος, από την «Επιστροφή στο μέλλον» ο Δ. Παρίκος, από τον «ΠΑΛΜΟ», ο Κ. Δασκαλάκης, απο τον «ΔΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ» ο Θ. Γασπαράτος, Ε. Πανταζή και Ν. Δρακάκης, η δημοσιογράφος και στιχουργός Μ. Πετρούτσου, η εκδότρια και δημοσιογράφος της εφημερίδας και Portal Φυλής και Αχαρνών «Δυτική Όχθη» Μ. Πιρπινιά ,η επίσης δημοσιογράφος της  «Δυτικής Όχθης» Αννα  Χοχλάκη , και ο Περιστεριώτης δημοσιογράφος Ν. Μπεχράκης.



 



 
   







www.pitsounicity.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια