Συνάντηση Μπουραϊμη - Δρούλια για τα προβλήματα της σχολικής στέγης στο Δήμο Φυλής


 

Αθόρυβα ως συνήθως και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες   την περασμένη Τετάρτη 16/1/2013 ο δήμαρχος Φυλής κ. Δημήτρης Μπουραϊμης  συνάντησε τον διευθύνων σύμβουλο της ΟΣΚ  ΑΕ κ.Ηρακλή Δρούλια  όπου  του  έθεσε  το ζήτημα της σχολικής στέγης στο δήμο Φυλής.

 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και παρ όλο τον ογκώδη φάκελο που κατέθεσε με τα προβλήματα της σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει ο δήμος Φυλής,  ο Δήμαρχος εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του να δρομολογηθεί η οριστική επίλυσή τους, δεδομένου ότι η Παιδεία αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση του δήμου.
Ο κ. Δρούλιας μίλησε με θερμά λόγια για το δήμο Φυλής και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει η συμπαράσταση του Οργανισμού στη δρομολόγηση των προβλημάτων.


Επιπλέον, συμφώνησαν και οι δύο να έχουν συνεχή και στενή συνεργασία το επόμενο διάστημα, προκειμένου να υπάρξουν άμεσες και ουσιαστικές εξελίξεις επί των ζητημάτων που τέθηκαν και επί προσθέτως ο κ. Δρούλιας, ζήτησε από τον κ. Μπουραϊμη στο προσεχές  χρονικό διάστημα να κάνουν μαζί επίσκεψη και επιθεώρηση των σχολικών κτιρίων που υπάγονται στο Δήμο Φυλής για να έχει και ο ίδιος όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα .

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αθόρυβη η συνάντηση για να ταιριάζει με την παρέμβαση η οποία είναι και αυτή Αθόρυβη έως Ανύπαρκτη και σίγουρα Ετεροχρονισμένη
    Το «προνοείς» δε υφίσταται στη δημοτική αρχή του Δήμου Φυλής.
    Πάντα έρχονται να «θεραπεύσουν» , τις περισσότερες φορές αναποτελεσματικά και αυτό γιατί στις προθέσεις τους κυριαρχεί η ιδιοτέλεια .
    Μήπως θέλουν να τους έχουμε και υποχρέωση ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή