Ο Μπουραΐμης και οι Δημότες ήταν εκεί...η Aντιπολίτευση που ήταν;;;


 




Γράφει ο Αντώνης .Δ'

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η χτεσινή 25/1/2013 συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, στην οποία τέθηκε το ζήτημα των άμεσων αγωνιστικών κινητοποιήσεων, κατά της κατασκευής των δυο εργοστασίων στην περιοχή του Δήμου Φυλής.
Ο Δήμαρχος Φυλής  κ Δημήτρης Μπουραΐμης επιλέγει πλέον την μετωπική σύγκρουση στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και καλεί όλους να δώσουν  βροντερό παρόν στις κινητοποιήσεις στα γραφεία της ΕΣΔΝΑ την Τρίτη  29/1/2013 γι' αυτό αλώστε και ο Δήμος Φυλής προσφέρει τα λεωφορεία και ότι άλλο  μέσο  χρειαστεί προκειμένου οι Δημότες να μεταβούν εκεί.. Ο ίδιος πάντως φαίνεται αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα και προχωρά στη δράση, με την απόλυτη πεποίθηση πως η πόλη θα συνταχθεί πάρα το πλευρό του, ώστε να
κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για να αποτρέψουν την μιζέρια και την οριστική ταφόπλακα που θέλουν τα συμφέροντα να βάλουν στο Δήμο Φυλής. Οι προθέσεις του κ.Μπουραΐμη φάνηκαν ξεκάθαρα όταν Δημότης που παρευρισκόταν στην αίθουσα τον ρώτησε ευθύς εάν είναι διατεθειμένος να πάει και σε πόλεμο ακόμα  για τα συμφέροντα του τόπου και των κατοίκων του και ο Δήμαρχος απάντησε αμέσως και χωρίς περιστροφές φυσικά και είμαι διατεθειμένος.
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι σε μια τόσο κρίσιμη συνεδρίαση για τα χρονικά του Δήμου Φυλής, ήτανπαντελώς απούσα η Αντιπολίτευση του Δήμου Φυλής, κάτι που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από τους περισσότερους Δημότες που παρευρίσκονταν στην αίθουσα και από ότι φάνηκε επιθυμία όλων είναι να αφήσουν  τα μικροκομματικά συμφέροντα και να ενωθούν για το καλό του τόπου.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ξαφνικα ρε παιδες εγινε το συμβάν,40 χρονια τα τρώμε και με συνοπτικες διαδικασιες θα τα διωξουμε;συμφωνουν ολοι και η απούσα αντιπολιτευση.απων ηταν και ο λαός,μαλλον τα θελουμεή κουραστηκαμε να ακουμε τα ιδια και τα ιδια,ισως και δυσπιστία,παντως συμφωνουν όλοι,ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ομως θα μαλωσουν στα συνθηματα και στον τροπο του αγωνα,α ρε λωποδύτες λεω εγω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αντιπολιτευση εκοβε πιτες. ο σαββας σαββας που μας τα ειχε πριξει στις εκλογεες με τα σκουπιδια που ητανε;;;;; ή πατε ολοι πισω απο τον μπουραιμη και διοχνουμε τα σκουπιδια ή πατε σπιτια σας γιατι το λαο κυριοι τις αντιπολιτευσης δεν τον ξανασακουλιαζετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    κωστας λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπουραΐμης : Αυτό το ''έγκλημα'' σε βάρος του Δήμου Φυλής...Δεν θα περάσει!
    λέτε;;;;;;χμ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re paidia o savvas ki o xristakis exoune doulies! alla an tolmisoun na xanarthoun gia psifo tous perimeni moutza... mauro re mauro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πιστεύετε αυτά που ακούτε και γράφετε????
    Ο Μπουραϊμης δεν ήταν αυτός που παραχώρησε το 3ο κύτταρο στην χωματερή ώστε αυτή να εξακολουθεί να λειτουργεί τα τελευταία 10 χρόνια????
    Βέβαια τότε την αντίστασή του την αντάλλαξε με 20.000.000€ το χρόνο ως αντισταθμιστικά για την Χασιά, είδατε να γίνονται έργα στην Χασιά με τόσα χρήματα σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα????
    Πριν από ένα χρόνο δεν έστελνε έγγραφο στο Γιώργο Παπανδρέου ζητώντας του να εφαρμόσει τον Περιφερικό Σχεδιασμό ο οποίος προέβλεπε ότι το 85% των απορριμμάτων θα τα αποροφά η Φυλή????
    Με την μόνη διαφορά ότι σε αυτόν τον Περιφερειακό Σχεδιασμό θα είχε εκπρόσωπο ο Δήμος μέσα στο Δ.Σ του φορέα διαχείρισης των απορριμμάτων, πάλι για τα χρήματα δηλαδή η αντίσταση.
    Τώρα η αντίστασή του πόσο εκτιμάται, μήπως την ανταλλάσει με την φορολογική του ασυλία???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λοιπον μαγκακια ο μπουραιμησ σκιζει. την ωρα που αυτος μπαινει μπροστα οι αλλοι κανουν την παπια!!! αληθια γιατι ο μεγαλοσ σαββασ σαββασ πηγε στην διαδηλοση μονο με 3 ατομα; μαλλον μονο αυτοι του εχουνε μηνει... αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή