831 Θέσεις (5 μηνών) στην Αττική

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!!!!!!! 831 ΘΕΣΕΙΣ συμβασιούχων (διάρκειας 5 μηνών) στην Αττική. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν (ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ) οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων από κάθε δικαιούχο Μη Κυβερνητική Οργάνωση ξεχωριστά. Oκτακόσιες τριάντα μία θέσεις ενέκρινε το ΑΣΕΠ για την Περιφέρεια Αττικής σε έντεκα διαγωνισμούς, για τους οποίους μεσολαβούν έξι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Οι θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν οκτώ φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, μέσω της "Ελιξ", ενώ η κατανομή τους ανά φορέα γίνεται ως εξής:

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας 50 θέσεις, μέσω της "Ελιξ"
Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, 100 θέσεις μέσω της "Διάσταση",
Περιφέρεια Αττικής, 64 θέσεις, εκ των οποίων 40 μέσω της "Αντίρροπον" και 24 μέσω της "Ερύμανθος".
Είκοσι τέσσερις θέσεις, μέσω της "Ερύμανθος", κατανέμονται επίσης στον Δήμο Αθηναίων, ενώ οι υπόλοιπες 41 θέσεις που θα προκηρυχθούν με τη μεσολάβηση της "Αντίρροπον" αντιστοιχούν στην Περιφέρεια Νήσων, η οποία θα ενισχυθεί με έντεκα εποχικούς εργαζομένους με πεντάμηνη απασχόληση, στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής με 21 θέσεις και στην Περιφέρεια Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής με εννέα θέσεις.
Όσο για τις 462 θέσεις που εγκρίθηκαν μέσω του Κυττάρου Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ), κατανέμονται σε τέσσερις Δήμους και ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Νοτίου Τομέα (128 θέσεις) και σε έντεκα Δήμους και ΝΠΔΔ του Βορείου Τομέα (334 θέσεις) της Περιφέρειας Αττικής. Αναφορικά με τις 90 θέσεις μέσω του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς" στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής (40 θέσεις) και στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αθηνών (50 θέσεις), 80 εξ αυτών αντιστοιχούν στην Περιφέρεια Αττικής και δέκα στην Κοινωφελή Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου.
Ειδικότητες
Το προσωπικό που θα επιλεγεί θα στελεχώσει συνολικά 93 ειδικότητες όλων των κατηγοριών Εκπαίδευσης, από τις οποίες η πολυπληθέστερη είναι οι εξής δύο:
- ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, 127 θέσεις, και
- ΥΕ Εργατών, 112 θέσεις.
Σαράντα δύο θέσεις αντιστοιχούν στην ειδικότητα ΔΕ Κηπουρών, 30 στην ΥΕ Προσωπικού Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών, 29 στη ΔΕ Διοικητικών, 26 στην ΥΕ γενικών Καθηκόντων και 20 στη ΔΕ Σιδηρών Κατασκευών. Θα προσληφθούν, επίσης, 19 Ελαιοχρωματιστές και 18 Οδηγοί Γ΄ κατηγορίας, όλοι κατηγορίας ΔΕ, από 17 Καθηγητές Φυσικής Αγωγής ΠΕ και Βοηθητικό Προσωπικό ΥΕ, ενώ από 15 θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες ΔΕ Δενδροκηπουρών, ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΠΕ Κοινωνιολόγων και ΠΕ Ψυχολόγων.
Στις ειδικότητες ΔΕ Υδραυλικών, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων, ΠΕ ή ΤΕ Διοικητικών - Οικονομικών, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας και ΥΕ Εργατών Πρασίνου κατανέμονται από 14 θέσεις.
Σας ενημερώνω ότι τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τις παραπάνω 5μηνες συμβάσεις μέσω των Μ.Κ.Ο. είναι τα παρακάτω :
(Αφορούν σχεδόν όλες τις ειδικότητες και κλάδους)
1.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
2.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
3.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
4.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ Η ΑΛΛΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
5.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (Οι επαγγελματίες οδηγοί που εργάζονται ως οδηγοί στο δικό τους αυτοκίνητο αποδεικνύουν την εμπειρία τους με πιστοποιητικό του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) που βεβαιώνει το χρόνο ασφάλισής τους σε αυτό, σε συνδυασμό με υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνουν σαφώς ότι οι ίδιοι είναι οδηγοί του αυτοκινήτου τους και διαθέτουν την εμπειρία που δηλώνουν στην αίτησή τους.)
6.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
7.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΠΟ Τ0 Ι.Κ.Α. Η ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ(Τ.Α.Ε.-Τ.Ε.Β.Ε.κ.τ.λ). ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ Η ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ 
(ΓΙΑ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ.)
8.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ(ΓΙΑ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ). Στρατιωτική θητεία : Ως χρόνος εμπειρίας αναγνωρίζεται και η απασχόληση που προκύπτει κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας. Η βεβαίωση των αρμοδίων αρχών πρέπει να αναφέρει το είδος και τη διάρκεια της απασχόλησης. Στην περίπτωση αυτή η σχετική ειδικότητα πρέπει να έχει αποκτηθεί πριν από την κατάταξη του υποψηφίου, ενώ στην περίπτωση που η ειδικότητα αποκτάται κατά τη διάρκεια της θητείας, η σχετική εμπειρία αναγνωρίζεται από την απόκτησή της και μετά. Όταν από την ανακοίνωση απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος
ή άλλη επαγγελματική άδεια, ο χρόνος της παραπάνω εμπειρίας υπολογίζεται μετά την απόκτηση της απαιτούμενης άδειας. 
Προγράμματα STAGE : Ως χρόνος εμπειρίας θεωρείται και η συμμετοχή στα προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας STAGE του ΟΑΕΔ. Η σχετική
βεβαίωση, από την οποία πρέπει να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια του προγράμματος, εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ.
9.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ(Από το Δήμο).
10.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ από το Δήμο(προσοχή όχι εντοποιότητας)
11.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ1/12009 ΕΩΣ 31/12/2009 Η ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν..1599/86 ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ο.Υ. ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.
12.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΝΩΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ(Αν υπάρχει).
13.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ(ΣΑΡΩΘΡΟΥ-JCB-ΓΕΡΑΝΟΥ) ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
14. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΑμεΑ),( Βεβαίωση υγειονομικής επιτροπής σε ισχύ από την οποία να προκύπτει το ποσοστό της αναπηρίας σας.)
15.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ (Τις τελευταίες ημέρες πριν την αίτηση).
SOS : ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ Η ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ Μ.Κ.Ο. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ.
πηγή:https://www.facebook.com/groups/162731643859966/permalink/217863158346814/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια