Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης η Αντιπεριφερειάρχης και οι Δήμαρχοι Δυτικής Αττικής



ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ελευσίνα, 23 Οκτωβρίου 2012






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης η Αντιπεριφερειάρχης και οι Δήμαρχοι Δυτικής Αττικής

Σε κοινή σύσκεψη με θέμα τη διαβίωση και τη δράση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων στη Δυτική Αττική, συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δικαιοσύνης κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξεως κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σταυρούλα Δήμου και οι Δήμαρχοι της Δυτικής Αττικής κ.κ. Δημήτριος Μπουραΐμης (Φυλής) Νικόλαος Μελετίου (Ασπροπύργου), Γεώργιος Τσουκαλάς (Ελευσίνας), Γεώργιος Δρίκος (Μάνδρας – Ειδυλλίας) και Ιωάννης Μαρινάκης (Μεγαρέων). Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής στις 22-10-2012, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η Αντιπεριφερειάρχης και οι Δήμαρχοι συνεπείς με τις αποφάσεις που πάρθηκαν στις συσκέψεις που είχαν

πραγματοποιηθεί για το ίδιο θέμα στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής τόσο στις 3-7-2012, όσο και στις 2-10-2012, ενημέρωσαν ενδελεχώς τον κ. Κανελλόπουλο για την κατάσταση που επικρατεί σε συγκεκριμένες περιοχές - οικισμούς της Δυτικής Αττικής καθώς και για τα προβλήματα που εντοπίζονται. Να σημειωθεί ότι ο κ. Ανδερουλάκος ήταν ήδη γνώστης της κατάστασης αφού είχε λάβει μέρος και στη 2η από τις προαναφερθείσες συσκέψεις. Επίσης έθεσαν υπόψη του Γ.Γ. Δικαιοσύνης τις προτάσεις που είχαν κατατεθεί, προκειμένου να αξιολογηθούν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Η Αντιπεριφερειάρχης κα Σταυρούλα Δήμου επεσήμανε για μια ακόμα φορά, την επιτακτική ανάγκη δραστηριοποίησης της πολιτείας για την άμεση επίλυση των ζητημάτων παραβατικότητας που απασχολούν την περιοχή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια