Καταγγελία της Λαικής Συσπείρωσης Φυλής


Σύμφωνα με διάταξη που υπάρχει στον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου που ψηφίστηκε από την διοίκηση του Δήμου, προβλέπεται πριν από την έναρξη των συνεδριάσεών του να γίνονται ερωτήσεις επί διαφόρων θεμάτων που αφορούν το δήμο και τους δημότες από τους επικεφαλείς των παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους προς τον δήμαρχο.
Μέχρι τώρα ο δήμαρχος ή δεν απαντούσε στις ερωτήσεις που του υποβάλλονταν , ή οι απαντήσεις που έδινε ήταν ασαφείς και αόριστες.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27-9-12, ο Δήμαρχος εκνευρισμένος από τις «δύσκολες» ερωτήσεις που του έγιναν, ανακοίνωσε πως η
διοίκηση του δήμου προτίθεται να τροποποιήσει τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, καταργώντας την παραπάνω διάταξη.
Οι λόγοι προφανείς. Ο δήμαρχος μη μπορώντας να δικαιολογήσει την απραξία τη δική του καθώς και της διοίκησής του για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων του δήμου, των εργαζομένων στον δήμο αλλά και των δημοτών, προβλήματα που δημιουργούν οι αντιλαϊκές πολιτικές κυβέρνησης – ΕΕ - Τρόϊκας τις οποίες στηρίζει, καταφεύγει σε αυτές τις πρακτικές.
Καταγγέλλουμε τέτοιου είδους πρακτικές που μόνο σκοπό έχουν να κρατήσουν «μουγγή» την μειοψηφία, και τους δημότες μακριά από τα προβλήματα. Δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας αγωνιζόμενοι μαζί τους, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου για την επίλυσή τους, όσα εμπόδια και αν βάζει ο Δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου.
Δημήτρης Τσιουμπρής
Βασίλης Φάρκωνας
Δημοτικοί Σύμβουλοι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια