Μια ακόμη διανομή τροφίμων της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού



Εχθρός του καλού, λένε, είναι το καλύτερο. Στην  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γενικά, και στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, ειδικά, πάντοτε αναζητούμε την καλύτερη απόδοση, σε όποια δράση εμπλεκόμαστε.

Την Κυριακή 14/10, η Τοπική μας έκανε μια από τις μεγαλύτερες δράσεις διανομής τροφίμων, στην ιστορία της, τιμώντας την επιλογή του Κινήματος, που εδώ δημιούργησε το 1ο οργανωμένο "κατάστημα αλληλεγγύης ΜΟΝΟ για Έλληνες." 

Έξι τόνοι λαχανικών και φρούτων, αλλά και είδη super market, όλα εξαιρετικής ποιότητας, δόθηκαν σε Έλληνες που χρειάζονται την στήριξή μας. Να σημειώσουμε, πως σε τρεις ανάλογες δράσεις του τελευταίου μήνα, συνολικά η Τ.Ο.  διέθεσε πάνω από 10 τόνους τρόφιμα όλα προσφορές Πολιτών και Επαγγελματιών...

http://xryshaugh.blogspot.gr/2012/09/239_24.html
http://xryshaugh.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8119.html
Όσοι δύσπιστοι μας ρωτούσατε, πως και από που θα εξασφαλίζαμε όσα τρόφιμα χρειάζονται - για να ΜΗΝ σταματήσουν οι δράσεις διανομής τροφίμων - τώρα που οι λίστες των καταγεγραμμένων Ελλήνων που χρειάζονται στήριξη, σε όλες τις Τ.Ο. ανά την Ελλάδα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, ήρθε η ώρα να σας πούμε το μυστικό...

ΑΛΤΡΟΥΪΣΜΟΣ και ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες που δεν υπολογίζουν χρόνο και κόπο.
Πολίτες που προσφέρουν, έστω ένα πακέτο μακαρόνια ελάχιστης αξίας, που όμως εκείνοι που το στερούνται, ειδικά αν έχουν παιδιά, η αξία του είναι ανεκτίμητη.

Οι συναγωνιστές αψηφούν την κούραση και τον προσωπικό χρόνο προκειμένου να σταθούν έξω από τα super market της περιοχής και να μαζέψουν με κόπο τα προϊόντα. Πριν λίγους μήνες δεν καταφέρναμε πολλά. Τώρα όμως δικαιωνόμαστε...


Μαθητές φροντιστηρίων, επαγγελματίες, νοικοκυρές ακόμη και άνεργοι/ες, έχουν πλέον βαθιά μέσα τους την πίστη, πως ότι μας δώσουν θα πάει εκεί που πρέπει και σε όποιον έχει μεγαλύτερη ανάγκη.
Αυτή η εμπιστοσύνη αποκτήθηκε με συνεχείς αποδείξεις, με τιμή και αξιοπρέπεια.
Γιατί το Ελληνικό Εθνικιστικό κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τήρησε και τηρεί, τον λόγο που έδωσε στους Έλληνες, τόσο κατά την διάρκεια της ιστορίας του, όσο και προεκλογικά, στο έπακρο.

Οι συναγωνιστές προετοιμάζουν και συσκευάζουν τα προϊόντα που είναι κατάλληλα προς διάθεση


 - Διέθεσε το σύνολο των χρημάτων της "κρατικής εκλογικής επιδότησης" σε δράσεις για Έλληνες.
 - Σέβεται και ΔΕΝ "αξιοποιεί πολιτικά ή μικροπολιτικά" τους στερημένους και εξαθλιωμένους Έλληνες από τις ανθελληνικές αποφάσεις της Τρόϊκας Εσωτερικού και Εξωτερικού. 
(Προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος στις διανομές είναι: Nα έχει Ελληνική Ταυτότητα, να έχει κάρτα ανεργίας ή απορίας ΚΑΙ ΟΧΙ αν είναι ψηφοφόρος μας ή αν θα γίνει.)
 - Αγωνίζεται με τους υπόλοιπους Έλληνες, χωρίς ποτέ να προσπαθήσει να καπελώσει κανενός τον αγώνα, για Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία, κόντρα στα μνημόνια που επιβάλλονται.

Άποψη των συσκευασμένων προϊόντων
Και έτσι θα συνεχίσουμε...

200 και πλέον οικογένειες πήραν στο σπίτι τους ποσότητες φρέσκων λαχανικών και φρούτων
αλλά και είδη super market και ρούχα

ΠΗΓΉ:http://xryshaugh.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια