13 Χρόνια Μετά: Αποκατάσταση Σεισμοπλήκτων




Η κοινωνική αναισθησία του Δημάρχου Φυλής δεν έχει προηγούμενο. Σήμερα ο Δήμαρχος της αρπαχτής και της απάτης, ο Δήμαρχος με τους
κρυφούς λογαριασμούς σε Ελβετία και Ιταλία που φιγουράρει από τους πρώτους στον κατάλογο Λαγκάρντ με τους πολιτικούς που έχουν πλουτίσει παράνομα, έστειλε συνεργεία του Δήμου να ξηλώσουν κοντέινερ σεισμοπλήκτων στην οδό Πίνδου & Φυλής, χωρίς καν να τον ενδιαφέρει αυτοί οι άνθρωποι που θα πάνε.
Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Ένας άνθρωπος με τα πράγματά του πεταμένα στο χωράφι κάθεται και
κλαίει. Ένας άλλος δίπλα του μπήκε μέσα στο κοντέινερ και είπε στα φορτηγά να τον πάρουν μαζί αφού δεν έχει που να πάει.
Οι υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δήμο Φυλής δεν υπάρχουν πουθενά. Δεν απαντούν ούτε καν στα τηλέφωνα. Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική της αναλγησίας. Εμείς καταγγέλλουμε επίσημα και ζητάμε να σταματήσουν άμεσα όλες αυτές οι ενέργειες γιατί:
Είναι πολυτέλεια τη στιγμή που όλοι οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος είναι ελεύθεροι, να τιμωρούνται άδικα οι ταλαίπωροι, φτωχοί και αδικημένοι συμπολίτες μας. Αν δεν υπήρχε οι λογαριασμοί της Ελβετίας, πιθανώς αυτοί οι άνθρωποι να ήταν στα σπίτια τους σήμερα.
Γιώργος Ρεθυμιωτάκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια