ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ «ΦΡΕΣΚΙΕΣ» ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΦΥΛΗΣ


Μία φρέσκια ομάδα, από νέους ταλαντούχους Ποδοσφαιριστές, στην πλειοψηφία τους κάτοικοι του ενιαίου Δήμου Φυλής και των όμορων Δήμων είναι η για την σεζόν 2012-2013 η ομάδα του Θρασύβουλου! Αέρας ανανέωσης από τον προπονητή έως τους ποδοσφαιριστές πνέει τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα της Β’ Εθνικής της Φυλής που στόχο έχει την πιο αξιοπρεπή παρουσία των τελευταίων ετών.
Με προπονητή τον γνωστό, στην περιοχή από την λαμπρή πορεία του στον Ακράτητο, κ. Στάθη Σταθόπουλο ή
αλλιώς τον «ευγενή» των ελληνικών γηπέδων θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα ο Θρασύβουλος έχοντας δημιουργήσει ρόστερ μέσα σε 30 μόλις ώρες!!! Ο Πρόεδρος του Θρασύβουλου κ. Σωτήρης Μασούρης πραγματοποιήσε κυριολεκτικά έναν άθλο,αφού κατάφερε μέσα σε ελάχιστες ημέρες να βάλει σε τάξη τα οικονομικά, αλλά και να δημιουργήσει εκ του μηδενός μία άκρως ανταγωνίσιμη ομάδα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΣΟΥΡΗ:
Με δύο παίκτες από την Εθνική Ομάδα νέων (Χρήστος Μανιάτης, Νίκος Σκόνδρας) και νέες μεταγγραφές «πιτσιρικάδες» που κυλάει στο αίμα τους το ποδόσφαιρο όπως οι: Κατσίβελας, Γεωργιάδης, Κοντούλης, Πλαβούκος, Σερέπας Σ., Σερέπας Π., Σκαματζούρας, Λύτρας, Σιακαβάρας, Μπατς, Μουκίδης, Ρόδης, Καλογρίδης και Χάζλαρης, ο Θρασύβουλος μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για το ρόστερ του. Φυσικά στο δυναμικό της ομάδας δεν θα μπορούσαν να μην είναι και τρία δυνατά ονόματα, ο Νίκος Βασιλειάδης, που θεωρείται η «σημαία της ομάδας», καθώς είναι στον Θρασύβουλο από 15 ετών, ο Γιώργος Σύρος που έχει στο βιογραφικό του πολλές συμμετοχές στην Α’ Εθνική και η φετινή «δυνατή» μεταγγραφή ο Σταύρος Τζιωρτζιώπουλος.
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ACHARNORAMA ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ:
ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΡΟΣ:
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΙΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Δυνατό «χαρτί» ή καλύτερα ο «συνδετικός κρίκος» που θα δέσει την ομάδα ώστε να κατακτήσει ότι καλύτερο στα σαλόνια της Β΄Εθνικής είναι μία ήρεμη δύναμη, ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος. Ο κ.Σταθόπουλος από τα χρόνια που έχει ξοδέψει στο γκαζόν έχει αποδείξει πως είναι μία άριοστη επιλογή, καθώς μιλάμε για έναν προπονητή οργανωτικό, πειθαρχημένο και ποιοτικό, που μπορεί εύκολα να βάλει σε... τάξη μία ομάδα «φρέσκια» που διαθέτει πολλά ταλέντα.
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ACHARNORAMA ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ:
Οι προπονήσεις της ομάδας έχουν ξεκινήσει και προχωράνε με γοργούς ρυθμούς, αφού ο χρόνος που έχει απομείνει μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος πιέζει ασφυκτικά!
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια