Θα ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο στο Δήμο Φυλής



Κατά του Δήμου Φυλής και της δημοτικής Αρχής καταφέρθηκε ο βουλευτής Β' Αθηνών της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Παναγιώταρος. Αφορμή τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Καταστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης) του κόμματος στο συγκεκριμένο δήμο, από το οποίο μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μόνον Έλληνες, και το γεγονός πως «οι αρχές πρόνοιας του Δήμου Φυλής δεν έδωσαν τη λίστα των ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια, ούτε και τους ειδοποίησε να παρεβρεθούν» στα εγκαίνια. «Όπως ακριβώς θα ζητήσουμε λογιστικό για το χρέος του κράτους, έτσι θα ζητήσουμε λογιστικό έλεγχο και για τα χρέη των δήμων και ιδιαίτερα του δήμου του συγκεκριμένου», σημείωσε ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής».
«Ενώ ο Δήμος Φυλής είναι ένας δήμος που θα έπρεπε να διαχειρίζεται σωστά
τα πολλά εκατομμύρια ευρώ που έπαιρνε και παίρνει ως επιχορήγηση για τη διαχείριση της χωματερής και να μην υπάρχουν στον δήμο άνεργοι και αναξιοπαθούντες, εν τούτοις αυτά τα χρήματα έχουν "χαθεί" από την ανάπτυξη της πόλης και η φτώχεια και η ανεργία στην περιοχή καλ
πάζει. Μέχρι και οι εργαζόμενοι του Δήμου παραμένουν απλήρωτοι, ενώ η διοίκηση του Δήμου αποποιείται περιουσιακά στοιχεία του Δήμου, όπως το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Όμως όλα αυτά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι θέματα προς διερεύνηση κι ελέγχο. Όπως ακριβώς θα ζητήσουμε λογιστικό για το χρέος του κράτους, έτσι θα ζητήσουμε λογιστικό έλεγχο και για τα χρέη των Δήμων και ιδιαίτερα του Δήμου του συγκεκριμένου», δήλωσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια