ΠΟΛΗ ΝΟΜΟΙ ΟΛΟΙ για όλους






Ας ελπίσουμε πως δεν θα διαγράψει το βίντεο

Γράφει ο Παραπονιάρης

ΠΟΛΗ για όλους
ΝΟΜΟΙ για όλους
ΌΛΟΙ για όλους
Αυτό ήταν το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του Δημάρχου μας Δημήτρη Μπουραϊμη.
Τι έγινε από τότε μέχρι σήμερα. Ας πάρουμε τη διακήρυξη του και ας την δούμε βήμα βήμα.


Συμπολίτες, συμπολίτισσες,
Ο νέος Δήμος, η νέα μεγάλη, πατρίδα μας θα γίνει πραγματικότητα μόνο αν όλοι νιώσουν ότι είναι ισότιμοι μέτοχοι στη δημιουργία του. Μόνο αν όλοι νιώσουν ότι η ζωή τους γίνεται καλύτερη, μόνο αν όλοι δουν την καθημερινότητα να βελτιώνεται και τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται χωρίς διακρίσεις. Γι' αυτό κάθε Δημότης θα είναι ο ίδιος, ένας άμεσος συνεργάτης του Δημάρχου. Όλοι μαζί χτίζουμε το νέο Δήμο πάνω σε 10 ξεκάθαρες αρχές. Είμαστε εδώ, δυνατοί,
αποφασισμένοι και ικανοί να τηρήσουμε αυτές τις 10 δεσμεύσεις.
ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΕΔΩ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ  ΠΟΥ;    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ.



2. Τρεις πόλεις, μία ταυτότητα: ψηφίζουμε για τη νέα, μεγάλη πατρίδα μας
Ο τοπικισμός θα καταστρέψει τον νέο Δήμο, τη νέα, μεγάλη πατρίδα μας. Ο νέος Δήμος πρέπει να αγκαλιάσει όλους τους δημότες του που σέβονται το νόμο. Προχωράμε όλοι μαζί, δεν αφήνουμε κανέναν πίσω.
ΝΕΡΟ :ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ.  ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ  ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΣΙΑΣ.


3. Τρεις πόλεις, μια επιλογή: πράσινη ανάπτυξη, νέες πηγές ευημερίας
Ο νέος Δήμος δεν μπορεί να βασίζει την οικονομική του δύναμη στη διαχείριση των απορριμμάτων. Η χωματερή κλείνει. Τι θα γίνει μετά; Η νέα οικονομία, ο νέος πλούτος θα προέλθει από την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, την διαμόρφωση ενός υψηλού επιπέδου τουριστικού προϊόντος και την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ώστε να υπάρξει φτηνή ενέργεια για σπίτια και επιχειρήσεις των περιοχών μας. Εδώ που γνωρίσαμε πολύ καλά τι θα πει περιβαλλοντική καταστροφή, εδώ θα δημιουργήσουμε το πρότυπο του μέλλοντος. Γνωρίσαμε το τέλος του γκρεμού, είναι η ώρα να ανέβουμε στην κορυφή, εκεί που μας αξίζει. Παντού πρέπει να χρησιμοποιούνται υλικά που θα έχουν ανανεώσιμο χαρακτήρα. Δημιουργούμε ένα νέο κίνημα για την αποτσιμεντοποίηση της περιοχής. Να κάνουμε την νέα μας μεγάλη πόλη, πόλη με χρώματα, πόλη όμορφη, πόλη όπου θα μπορεί κάποιος να μυρίσει το χώμα ξανά όπως μυρίζει μετά την βροχή.
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ
4. Τρεις πόλεις, μια απόφαση: όχι στα γκέτο, φως παντού
Γκέτο σημαίνει απαξίωση της ανθρώπινης ύπαρξης και της περιουσίας. Γκέτο σημαίνει εγκληματικότητα, βία, σκοτάδι. Γκέτο σημαίνει ρατσισμός. Δεν μπορεί να υπάρξει ένα διαφορετικό αύριο για το νέο Δήμο αν δεν διαλυθούν τα γκέτο με κάθε κόστος και με κάθε νόμιμο μέσο. Μέχρι τώρα η συνήθης πολιτική ήταν η διατήρηση του κοινωνικού αποκλεισμού για να γίνεται εύκολη η εξαγορά ψήφων. Αλλάζουμε σελίδα, αλλάζουμε πολιτική. Διώχνουμε τα σκοτάδια του γκέτο και φτιάχνουμε μια πόλη όπου κυριαρχεί η ελπίδα και το φως. Μια πόλη διάφανη.
ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ
5. Τρεις πόλεις, μια απαίτηση: ασφάλεια, εκπαίδευση και αθλητισμός για όλους
Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα ασφάλειας σε τρία μέτωπα: διαλύουμε τα γκέτο, αυξάνουμε τον αριθμό των δημοτικών αστυνομικών και επενδύουμε στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό. Μηδενική ανοχή στην παρανομία αλλά και μηδενική ανοχή στη φτώχεια και τον αποκλεισμό. Στόχος μας είναι η νέα γενιά να μείνει μακριά από τα ναρκωτικά και να αποκτήσει νέες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης μέσω της εκπαίδευσης, των αθλητικών και πολιτιστικών διακρίσεων.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΔΕΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ 
6. Τρεις πόλεις, ένα σύνθημα: Μένουμε εδώ
Δεν επιλέγουμε τη φυγή, δεν επιλέγουμε την αλλαγή κατοικίας. Επιλέγουμε νέες επιθετικές πολιτικές για να αυξήσουμε την αξία της γης μας με στόχο να μείνουμε εδώ όχι από ανάγκη αλλά από επιλογή. Νέα, καλύτερη ποιότητα ζωής
ΝΕΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ"(ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ) ή ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ή ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΖΑΒΕΡΔΕΛΛΑ (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ)
7. Τρεις πόλεις, μια θέση: Πλούτος και παροχές υγείας για όλους
Όπου ευημερούν οι λίγοι, δυστυχούν οι πολλοί. Ο νέος Δήμος θα προσφέρει ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά θα αναλάβει την ευθύνη να επιστρέψει στους δημότες το κοινωνικό μέρισμα της επιτυχίας με ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή δημοτικών υπηρεσιών υγείας και υποστήριξης όσων το έχουν ανάγκη. Διατηρούμε και επεκτείνουμε προγράμματα όπως το «Βοήθεια στο σπίτι».
ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.
8. Τρεις πόλεις, μια φωνή: Δήμος που δεν θα ακούγεται για οικονομικά σκάνδαλα και ατασθαλίες
Μαζί φτιάχνουμε ένα νέο, μεγάλο και ισχυρό Δήμο, παράδειγμα προς μίμηση για όλη την Δυτική Αττική
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ... ΑΠΟΦΥΓΗ 
9. Τρεις πόλεις, ένα μέλλον: νέες τεχνολογίες και πληροφορική
Εκδίδουμε την ηλεκτρονική κάρτα δημότη, προωθούμε τα μεγάλα έργα υποδομής (όπως οπτικές ίνες κλπ), προσφέρουμε δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλες τις πλατείες και τα δημόσια κτήρια του νέου Δήμου. Στόχος μας είναι ο νέος Δήμος να γίνει πρότυπο σε θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης ώστε όλοι οι Δημότες και οι επιχειρήσεις να συναλλάσσονται με τον Δήμο χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν.
ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!!!!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ SITE ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 
10. Τρεις πόλεις, ένας πολιτισμός: ένας Δήμος που θ' αξίζει να ζεις και να επισκέπτεσαι
Στο νέο Δήμο ανήκει το 70% της Πάρνηθας. Μπορούμε να διαχειριστούμε το δάσος όπως το έκαναν οι πρόγονοί μας επί εκατοντάδες χρόνια, μόνοι μας χωρίς ενδιάμεσους. Θέλουμε ένα ζωντανό δάσος, ανοιχτό στον άνθρωπο. Εδώ υπάρχουν πολλές κλασικές αρχαιότητες με σημείο αναφοράς το Φρούριο του Θρασύβουλου και το Τείχος των Αθηνών. Υπάρχουν ζωντανές υπομνήσεις του βυζαντινού μεγαλείου. Υπάρχουν μοναδικές εκκλησίες, ο Άγιος Κωνσταντίνος η μητρόπολη των Άνω Λιοσίων, ο Αγιος Γιάννης ο Θεολόγος Άνω Λιοσίων η Γρηγορούσα του Ζεφυρίου, η Μονή Κλειστών, η Μονή της Ντάριζας, η Μονή του Αγίου Κυπριανού. Το φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον μας καθορίζει όπως μας καθορίζουν και μεγάλα σύγχρονα έργα σαν την Αττική Οδό που εξασφαλίζουν την εύκολη πρόσβαση στο νέο Δήμο. Πάνω σ' αυτά χτίζουμε μια νέα ταυτότητα, μια ταυτότητα πολιτισμού, ευημερίας και περηφάνιας.

Συμπολίτες και συμπολίτισσες, μαζί δημιουργούμε το νέο Δήμο. Έναν Δήμο θαρραλέο και όμορφο. Φτιάχνουμε έναν Δήμο Ελευθερίας, Ασφάλειας και Ευημερίας.
 ΑΝ ..........ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 
1. Τρεις πόλεις, ένα όραμα: Νέα αρχή, νέα ζωή
Μέχρι σήμερα Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Φυλή ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους. Σήμερα ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η νέα δημοτική αρχή θα χτίσει τον νέο Δήμο. Τώρα βάζουμε τα θεμέλια για το κοινό μας σπίτι. Αν τα θεμέλια είναι γερά τότε το κοινό μας σπίτι θα αλλάξει τις ζωές μας. Χρειάζεται μακρόχρονη εμπειρία στη διοίκηση, ειδικές γνώσεις, δοκιμασμένες πολιτικές και αποτελεσματικότητα. Ο νέος, μεγάλος Δήμος είναι η μεγαλύτερη αλλά και η τελευταία ευκαιρία των περιοχών μας να ακολουθήσουμε νέες πολιτικές που θα φέρουν πλούτο και ευημερία για όλους.


ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ.ΚΑΙ  ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. αλλοιμονο σε αυτους που τον πιστεψαν και τον ψηφισαν,καλα να παθουν για να μαθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala na pathoun den les tipota!! Alla pali kapoioi tha pane na ton ksanapsifisoune!! oxi oti oi proigoumenoi itan kaliteroi na leme kai toustravou to dikio!!! Me autous tous stakogiftous ti sto dialo tha ginei? i tha tous plirosei ki autos gia na vgei tin epomeni tetraetia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή