ΤΡΟΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ & ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ


Τρόμο έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Αχαρνών η «είδηση» πως μικρά παιδιά πέφτουν θύματα απαγωγέων που τα θανατώνουν με στόχο να χρησιμοποιήσουν τα ζωτικά τους όργανα για εμπόριο!
Μετά από έρευνα το ACHARNORAMA διαψεύδει τις φήμες καθώς ΚΑΝΕΝΑ τέτοιο περιστατικό δεν είναι επίσημα καταγεγραμμένο από την Αστυνομία. Μάλιστα Ανώτατα Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, μας διέψευσαν το γεγονός και συνέστησαν ψυχραιμία στους γονείς.
Οι εικόνες που μεταφέρονται από στόμα σε στόμα, τις τελευταίες ημέρες είναι πραγματικά
σοκαριστικές, καθώς μιλάνε για μικρά παιδιά θανατωμένα, με τα ζωτικά όργανα να λείπουν και παρατημένα σε διάφορα σημεία της πόλης με σημειώματα από τους απαγωγείς τους όπως «Ας το πρόσεχες καλύτερα» ή «Ευχαριστούμε για την μεταμόσχευση». Η παραφιλολογία των τελευταίων ημερών μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα γι'αυτό ας ειμαστε όλοι πολύ προσεχτικοί και με αυτά που ακούμε αλλά και με τα παιδιά μας.
Είναι πραγματικά εικόνες φρίκης που ελπίζουμε να μην δούμε ΠΟΤΕ σε κανένα μέρος, όχι μόνο της πόλης μας, αλλά όλης της χώρας. Είναι εικόνες που δεν θέλουμε ούτε καν να σκεφτόμαστε...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια