ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ



Φίλες και φίλοι,

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για μια νέα πρωτοβουλία σχετικά με τη δημιουργία ενός Κοινωνικού Παντοπωλείου στην πόλη μας.

Απώτερος σκοπός αυτής της δράσης είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων επιβίωσης σημαντικού αριθμού κατοίκων του Δήμου Φυλής. Ειδικότερα, άτομα και οικογένειες που μαστίζονται από ανεργία, οικονομική δυσπραγία και προβλήματα υγείας, θα έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσής τους, προμηθευόμενοι από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, εντελώς δωρεάν, είδη διατροφής, ρουχισμού και φαρμακευτικού υλικού . 

Η προσπάθεια αυτή θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς και θα στηρίζεται αποκλειστικά στην προσφορά επιχειρήσεων και πολιτών.

Απευθυνόμαστε σε εσάς, σε όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου μας  , αλλά   και  σε  κάθε πολίτη  της  τοπικής  κοινωνίας  ξεχωριστά, προκειμένου να σας γνωστοποιήσουμε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και να ζητήσουμε την πολύτιμη υποστήριξή σας.

Πως μπορείτε να βοηθήσετε;

Ένα από τα βασικότερα σημεία για την υλοποίηση της παραπάνω πρότασης, αποτελεί η εξεύρεση κατάλληλου χώρου. Ψάχνουμε έναν χώρο (μαγαζί ή αποθήκη 40 – 80 τμ στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης), ο οποίος δεν χρησιμοποιείται προς το παρόν από τον ιδιοκτήτη του, και θα μπορούσε να διατεθεί δωρεάν –έστω και προσωρινά- για να στεγάσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σας παρακαλούμε, αν είστε ιδιοκτήτης ενός τέτοιου χώρου και επιθυμείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, να επικοινωνήσετε  με το παρακάτω e-mail  της Ε.Ο.Δ.Δ.Φ

     Στέλνοντας email στη διεύθυνση : omada.drasis.dimou.fylis@gmail.com

    Δημοσίευση σχολίου

    0 Σχόλια