Δελτίο Τύπου- «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»



   «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
Δημοτική Παράταξη
   Δήμου Φυλής                                                              16 Μαρτίου 2012

Δελτίο Τύπου




Πρωτοβουλία για διάθεση πατάτας και ελαιολάδου στην περιοχή μας απευθείας από τους παραγωγούς

Αγαπητοί συμπολίτες,
Η κοινωνική αδικία που βιώνουμε αυτήν την περίοδο δεν έχει προηγούμενο. Τα χαράτσια, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, το τσεκούρωμα των προνοιακών επιδομάτων  κ.ά., μάς έχουν φέρει κυριολεκτικά στα όριά μας.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που η τρόικα  κάνει τα πάντα για να μάς ρίξει στην ανέχεια, η δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή» έχει απαντήσει με
αγώνες και εκστρατείες στήριξης των συνανθρώπων μας στην περιοχή μας.
Έτσι λοιπόν και τώρα, η «Νέα Εποχή», στέκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για χαμηλές τιμές σε βασικά διατροφικά προϊόντα. Γι΄αυτό συμμετέχουμε ενεργά στην πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Συλλόγων – Φορέων – Παρατάξεων Δήμου Φυλής, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες και προχωρώντας σε απευθείας διάθεση πατάτας και ελαιολάδου από τους παραγωγούς,  σε τιμές πολύ φθηνές..
Το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις (ημερομηνίες και τόπος διάθεσης των προϊόντων). Στο μεταξύ οι πολίτες θα πρέπει να απευθυνθούν  στα μέλη της ομάδας δράσης, τους τοπικούς συλλόγους, στην παράταξη Νέα Εποχή,  οι οποίοι και θα «τρέξουν» την όλη διαδικασία, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για τις απλές ενέργειες που θα πρέπει να κάνουν ώστε να συμπεριληφθούν στο σχέδιο για αγορά φθηνής πατάτας και ελαιολάδου.
Η «Νέα Εποχή», οι ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου, με πρωτοβουλίες και αγώνες, μέσα από γόνιμες συνεργασίες, δίνουμε τη μάχη μας για να ανάψει φως στο σκοτάδι όπου έριξε τον τόπο μας η τρόικα και να είστε σίγουροι ότι εμείς θα νικήσουμε στο τέλος, εμείς, οι πολίτες των Λιοσίων, της Φυλής και του Ζεφυρίου. 

Για τη Δημοτική Παράταξη «Νέα Εποχή»
Ο Επικεφαλής & Δημ. Σύμβουλος:       Παππούς Χρήστος   
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:                    Καμπόλης Δημήτρης ,   Καμαρινόπουλος Παν.                                               
                                                      Σχίζας Αθανάσιος, Οικονομάκης Μιχ., Πανάγος Δημ.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια