ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ Χ Α Λ Ι




Κάλεσμα όλων των κατοίκων του Δήμου Φυλής.
Στείλτε μας BINTEO,ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ  από τη γειτονιά σας.







Ας κάνουμε μια προσπάθεια να πιέσουμε για επεμβάσεις από το Δήμο μας προτού υποβαθμιστεί περισσότερο η καθημερινότητά μας, προτού έρθουμε αντιμέτωποι με ατυχήματα,φθορά της περιουσία μας.Και όλα αυτά επειδή κάποιοι "κάνουν έργα στο δήμο μας" και είναι ΑΦΑΝΤΟΙ ενώ θα έπρεπε να εργάζονται για κάθε δημότη και την κάθε γειτονιά.
Για του λόγου το αληθές καμαρώστε τα χάλια της πλατείας Ανοιξης στην συνοικία ΠανοΔΡΑΜΑτος,εεεεεεεεεε.......... συγνώμη Πανοράματος, όπου θα βγουν τα παιδιά μας να απολαύσουν το παιχνίδι τους και να πετάξουν σε λίγες μέρες το χαρταετό τους(Ευτυχώς η ΕΜΥ έχει εκδώσει δελτίο βροχών,λέμε ευτυχώς για να μην έχουμε κανένα ατύχημα).

                                                                      ΦΡΕΑΤΙΑ














Περιμετρικά της πλατείας Ανοιξης ανοικτά φρεάτια εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους ατυχημάτων και όπως μάλιστα πληροφορηθήκαμε μέχρι τώρα έχουμε ένα παιδάκι που έπεσε σε πηγάδι ύψους ενός μέτρου (έχει κλείσει τώρα λόγω του συμβάντος) και δύο αυτοκίνητα, την ημέρα κοπής της πίτας του Συλλόγου Πανοράματος , έπεσαν στα ανοικτά "στόματα".


                                                                ΔΙΑΡΡΟΗ ΝΕΡΟΥ








Επίσης, κανείς ανευθυνουπεύθυνος δεν έχει αξιωθεί να κλείσει τα νερά που τρέχουν από το Σεπτέμβρη μήνα στην ανατολική πλευρά της πλατείας.Αλλά, βέβαια, όταν κάποιοι έχουν συνηθίσει να μην πληρώνουν για ένα τόσο πολύτιμο αγαθό, ΠΩΣ να ευαισθητοποιηθούν ;;


                                                                    ΣΧΑΡΕΣ



SOS:  Αγνοείται σχάρα (παρ΄όλο που ο Δήμος μας ξόδεψε 100.000 ευρώ για σχάρες).
           Εμείς λοιπόν δεν έχουμε δει καμία εδώ πάνω αλλά πιστεύουμε ότι θα ενδιαφερθεί κάποιος από τους υπεύθυνους γιατί έφτασε ο καιρός που τα παιδιά μας θα βγουν να παίξουν μπάλα και να κάνουν ποδήλατο σε αυτό το χώρο.


                                                          ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ









Όσο για την καθαριότητα δείτε γύρω από τους κάδους το σκουπιδομάνι  απέναντι από την πλατεία χωρίς να έχουμε μπει ΑΚΟΜΗ  στις γειτονιές.




Όλα αυτά τίθενται υπ΄όψιν τόσο της Δημοτικής Αρχής, όσο και της Αντιπολίτευσης που οφείλει με τις πράξεις της  και την βοήθειά της  να στηρίζει τις γειτονιές και τους δημότες τους οποίους οφείλουν να υπηρετούν όσοι κάθονται σε αυτές τις καρέκλες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια