Kατάργηση της κυκλοφορίας των συρμών μεταξύ Πειραιά-Αθήνας-Άνω Λιοσίων


    
Real Time
Αλλαγές στο δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
26/1/2012 8:20:00 μμ
       (0) (0)
Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας τα δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα Πειραιάς – Άνω Λιόσια – Πειραιάς λόγω τεχνικού προβλήματος.
Όπως ανακοίνωσε η Τραινοσέ δε θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των τρένων μεταξύ Πειραιά – Αγίου Ιωάννου Ρέντη – Αθήνας – ΣΚΑ – Άνω Λιοσίων και αντίστροφα.
Οι επιβάτες με προορισμό τους σταθμούς Κιάτο ή Αεροδρόμιο και άλλες, ενδιάμεσες διαδρομές, μπορούν να εξυπηρετούνται από τους συρμούς του ΗΣΑΠ με ανταπόκριση στο
σταθμό Νερατζιώτισσα ή από τους συρμούς του Μετρό με ανταπόκριση στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.
Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

Μετά την κατάργηση της κυκλοφορίας των συρμών μεταξύ Πειραιά-Αθήνας-Άνω Λιοσίων, οι επιβάτες της συγκεκριμένης διαδρομής, από σήμερα 26.01.2012 μπορούν να εξυπηρετηθούν από όλους τους συρμούς των δρομολογίων με προορισμό / αφετηρία τους σταθμούς της Χαλκίδας ή της Οινόης των οποίων η διαδρομή επεκτείνεται πλέον μέχρι τον Πειραιά, ανακοινώθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ .

Οι συγκεκριμένοι συρμοί εξυπηρετούν και τους επιβάτες με προορισμό / αφετηρία τους σταθμούς Κιάτο ή Αεροδρόμιο που έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνεχίσουν το ταξίδι τους με μετεπιβίβαση στους συρμούς που κινούνται μεταξύ Αεροδρομίου - Κιάτου και αντίστροφα στο ΣΚΑ (Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών)




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή