«ΜΑΪΜΟΥ» ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ



«ΜΑΪΜΟΥ» ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ 34 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΥΨΟΥΣ 80.000€!!!



Ως φτωχός, πλην τίμιος, παλιατζής περιφερόταν ο 32χρονος ημεδαπός σε Άνω Λιόσια, Μενίδι, Μεταμόρφωση, Κηφισιά, Ηράκλειο, Μαρούσι και Χαλάνδρι με στόχο, όμως, όπως αποδείχτηκε, όχι τα παλιοσίδερα, αλλά τα…
χρυσαφικά!
Χτες το βράδυ η Β’ Αστυνομική Υποδιεύθυνση πραγματοποίησε, σε συνεργασία με τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα εξόρμηση σε Αχαρνές και Άνω Λιόσια. Ο 32χρονος έπεσε στην… φάκα των αστυνομικών και συνελήφθη για διαρρήξεις οικιών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα ο δράστης μαζί με συνεργό, ο οποίος αναζητείται, περιφέρονταν πρωινές ώρες με φορτηγό παριστάνοντας του παλαιοπώλες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με έδρα τα Άνω Λιόσια. Εισέρχονταν στα σπίτια, όταν μετά από παρακολούθηση διαπίστωναν πως οι ιδιοκτήτες τους απουσίαζαν και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές!
Οι... μαϊμού παλιατζήδες ωστόσο το τελευταίο μόνο 8μηνο είχαν κάνει «χρυσές» δουλειές καθώς είχαν διαπράξει 34 διαρρήξεις – κλοπές με την συνολική αξία των αφαιρεθέντων να ανέρχεται ούτε λίγο, ούτε πολύ στις 80.000€!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια