ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ




ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Λίγη ώρα αργότερα το ΙΧ των ληστών βρέθηκε καμένο στο ΚΑΠΟΤΑ Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Πέμπτης ο 44χρονος Γιάννης Ρώτας ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής πετρελαίου θέρμανσης στην οδό Οδυσσέα Ελύτη στα Άνω Λιόσια. Με καλάσνικοφ γάζωσαν τον άτυχο άντρα οι..

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Πέμπτης ο 44χρονος Γιάννης Ρώτας ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής πετρελαίου θέρμανσης στην οδό Οδυσσέα Ελύτη στα Άνω Λιόσια. Με καλάσνικοφ γάζωσαν τον άτυχο άντρα οι τρεις ληστές που έπειτα αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με τζιπ ΙΧ το οποίο στην συνέχεια έκαψαν, όπως δείχνουν οι πρώτες έρευνες, στην οδό Ερέτριας στον Καταυλισμό ΚΑΠΟΤΑ Αχαρνών.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, όλα τα γεγονότα όμως μαρτυρούν για άλλη μία φορά την έξαρση της εγκληματικότητας σε Αχαρναί και Άνω Λιόσια. Δυστυχώς ο άτυχος 44χρονος άντρας είναι ένα ακόμη θύμα σε έναν άτυπο πόλεμο…
Λίγα λεπτά μετά την δολοφονία του 44χρονου, άλλοι τρεις δράστες, λήστεψαν χρυσοχοείο επί της οδού Αγ. Γεωργίου, πάλι στα Άνω Λιόσια. Με την απειλή όπλων τρομοκράτησαν τον ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας και διέφυγαν εγκαταλείποντας το κλεμμένο ΙΧ στο σημείο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια