ΣΠΕΙΡΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ 26 ΚΛΟΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ!!!!



    
ΣΠΕΙΡΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ 26 ΚΛΟΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ!!!!
Σοκ προκαλούν οι ηλικίες των δύο νεαρών Ελλήνων! Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη δύο ανήλικων νεαρών που το «βιογραφικό» τους θα ζήλευαν οι μεγαλύτεροι ληστές των τελευταίων ετών! Ένας 15χρονος και ένας 16χρονος, ελληνικής καταγωγής, συνελήφθησαν από την Αστυνομία στα
Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη δύο ανήλικων νεαρών που το «βιογραφικό» τους θα ζήλευαν οι μεγαλύτεροι ληστές των τελευταίων ετών! Ένας 15χρονος και ένας 16χρονος, ελληνικής καταγωγής, συνελήφθησαν από την Αστυνομία λίγη ώρα αφού είχαν «αδειάσει» κυριολεκτικά τον Σταθμό του Προαστιακού στα Άνω Λιόσια!
Από την έρευνα διαπιστώθηκε, όμως, πως οι νεαροί μαζί με ένα ακόμη συνεργό τους που αναζητείται, είχαν συστήσει σπείρα που έκανε ληστείες και διαρρήξεις σε σπίτια, καθώς και κλοπές αυτοκινήτων. Σύμφωνα με την Αστυνομία τους τελευταίους 4 μήνες είχαν κάνει 26 κλοπές και μία ληστεία σε διάφορες περιοχές, αλλά κυρίως στην περιοχή των Α. Λιοσίων.
Τα δυο παιδιά έκλεβαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Είχαν κλέψει και 4 αυτοκίνητα τα οποία βρέθηκαν ολοσχερώς καμένα στην περιοχή «Σοφό» Ασπροπύργου Φυσικά προκαλεί έκπληξη όχι μόνο στην τοπική κοινωνία, αλλά και στα Ανώτατα κλιμάκια της Αστυνομίας το μικρό της ηλικίας, καθώς πλέον φαίνεται πως το έγκλημα έχει διεισδύσει για τα καλά στους ανήλικους από 14 ετών και άνω!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια