ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΙΟΣΙΩΝ ΤΟ 7ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

    
ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΙΟΣΙΩΝ ΤΟ 7ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ
Σοκάρουν τα λόγια μαθήτριας:«Ο στόχος είναι κοινός… να σώσουμε το μέλλον μας & να διεκδικήσουμε μια φιλόξενη Ελλάδα, την Ελλάδα που μας αξίζει» Το «χορό» των απεργιακών κινητοποιήσεων άνοιξε σήμερα το πρωί το 7ο Λύκειο Αχαρν
ών, με κλείσιμο της οδού Λιοσίων
5 σχόλια
Το «χορό» των απεργιακών κινητοποιήσεων άνοιξε σήμερα το πρωί το 7ο Λύκειο Αχαρνών, με κλείσιμο της οδού Λιοσίων, καθιστική διαμαρτυρία και φωνάζοντας συνθήματα κατά της αντιλαϊκής πολιτικής της Κυβέρνησης. Πόσο επίκαιρο ήταν σήμερα, αλλά και όλους αυτούς τους μήνες, το σύνθημα ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; Τόσο που διαβάζοντας το μαζί με την φράση ΚΑΤΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» στο πανό που οι μαθητές έφτιαξαν, προκαλούσε «ρίγη» σε διερχόμενους οδηγούς και πεζούς. Αυτοί οι μικροί επαναστάτες δεν έκλεισαν το σχολείο τους για να κερδίσουν λίγες ώρες «χαβαλέ» όπως η Υπουργός χαρακτηριστικά δηλώνει πολλές φορές. Έκλεισαν το σχολείο τους συνειδητά και με στόχο να σταθούν στο πλευρό όλων των Ελλήνων.
Κλείνουμε με τα λόγια μιας μαθήτριας του 7ου Λυκείου Αχαρνών που πραγματικά συγκλονίζουν και μας βάζουν να αναρωτηθούμε για το τι μέλλον θα παραδώσουμε σ’ αυτά τα παιδιά: «Με την σημερινή μας διαμαρτυρία θέλουμε να δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας στους γονείς και στους καθηγητές μας, αλλά και σε όλους τους Έλληνες. Ο στόχος είναι κοινός… να σώσουμε το μέλλον μας και να διεκδικήσουμε μια φιλόξενη Ελλάδα, την Ελλάδα που μας αξίζει»
Τα συμπεράσματα δικά σας…
ΠΗΓΗ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια