ΑΙΣΧΟΣ! ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ


ΑΙΣΧΟΣ! ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 4 ΑΣΤΥΝΙΚΟΙ

ΑΙΣΧΟΣ! ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 4 ΑΣΤΥΝΟ
Ντροπή! Ως πότε οι πολιτικές αποφάσεις ανεύθυνων θα καθορίζουν τις τύχες μας – Ως πότε θα αντιμετωπίζουν τους τσιγγάνους ως «νομοταγείς» & τα αυθαίρετα τους ως «άσυλο»;
Μία λέξη, μία εντολή και όλα θα είχαν σταματήσει από χτες το μεσημέρι. Τα ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένα μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου και δέχονταν πετροπόλεμο και όχι μόνο (!!) από τσιγγάνους.
4 σχόλια
Μία λέξη, μία εντολή και όλα θα είχαν σταματήσει από χτες το μεσημέρι. Τα ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένα μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου και δέχονταν πετροπόλεμο και όχι μόνο (!!) από τσιγγάνους. Ο Ταξίαρχος κ. Γούλας περίμενε το πολυπόθητο «ΟΚ» ώστε να ξεκινήσει επιχείρηση για να δώσει ένα τέλος στο θρίλερ που μία ομάδα τσιγγάνων πρωταγωνιστούσε. Αντί αυτού του «ΟΚ» τρεις αστυνομικοί και ένας Αστυνομικός Διευθυντής μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από τσιγγάνους που αδίστακτα χτυπούσαν τα κορμιά τους, δίχως να έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους. Τι κι αν η αυτοάμυνα θα το επέτρεπε. Το πολυπόθητο ΟΚ δεν δόθηκε ΠΟΤΕ από τον πλέον αρμόδιο, τον Αττικάρχη κ. Λιούκα, που κλεισμένος στο γραφείο του στην ΓΑΔΑ απλά παρακολουθούσε ανέκφραστος το μακελειό που εξελισσόταν με γοργούς ρυθμούς. Μία πολιτική απόφαση ήταν αυτή που για άλλη μια φορά μετέτρεψε σε «νομοταγείς» πολίτες τους παραβατικούς τσιγγάνους και σε «άσυλο» απαραβίαστο τις αυθαίρετες κατασκευές τους…
Πριν λίγους μήνες στόχος των τσιγγάνων στην Λιοσίων είχε γίνει ο Πρόεδρος του Οργανισμού και Αν. Αντιδήμαρχος Μιχάλης Βρεττός, καθώς και δύο δημοσιογράφοι του ACHARNORAMA. Χτες έγιναν στόχος 4 αστυνομικοί. Τι άλλο περιμένει η πολιτεία και ο Αττικάρχης που έχει την αρμοδιότητα καταστολής να συμβεί?? Ο θάνατος περιμένει να είναι το αποκορύφωμα της τραγωδίας, που οι κάτοικοι σε Αχαρναί, Ζεφύρι και Άνω Λιόσια ζούμε, για να αντιδράσει??? Ως πότε θα σκέπτονται μόνο το πολιτικό κόστος για αν επέμβουν δραστικά και όχι τις ζωές μας??? Χτες το βράδυ, αλλά και κάθε βράδυ και κάθε πρωί, αστυνομικοί κάθε ηλικίας, ρισκάρουν την ζωή τους στους παράνομους καταυλισμούς των τσιγγάνων. Δεν θα δεχτώ τον ισχυρισμό πως είναι η δουλειά τους. Όχι κύριοι, δεν είναι οι δουλειά τους να χάσουν την ζωή τους, κι αυτοί άνθρωποι σαν όλους εμάς είναι, είναι τα αδέρφια μας, οι σύζυγοι, οι πατεράδες, οι φίλοι μας. Παλεύουν κυριολεκτικά με μία «λερναία ύδρα» κι αυτό γιατί οι ανώτεροι όπως ο κ. Αττικάρχης δεν αναλαμβάνει το κόστος της πολιτικής ευθύνης. Δεν αναλαμβάνει να «μπουκάρει» και να καθαρίσει την περιοχή από αποβράσματα που μόνο κακό κάνουν στους πολίτες. Ληστείες, εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, τρομοκρατία στους πολίτες, λεηλασίες σε δημόσια κτίρια όπως Δημαρχεία, Πνευματικά Κέντρα, Σχολεία, Παιδικές Χαρές, Γήπεδα και Αστυνομικά Τμήματα είναι ελάγχιστες από τις δραστηριότητες των «νομοταγών» τσιγγάνων που κανείς δεν είχε τα κότσια μέχρι σήμερα να αγγίξει.
ΈΛΕΟΣ! Τι άλλο περιμένει η Πολιτεία, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός κ. Παπουτσής, ο Αττικάρχης κ. Λιούκης, ακόμη και οι Δήμαρχοι για να διώξουν επιτέλους αυτή την βρώμα από τις περιοχές μας?? Οι υποσχέσεις πολλές και καθημερινές, τα ψέμματα μέσω του Τύπου εκατοντάδες «καταστέλλουμε καθημερινά τους παράνομους ΡΟΜΑ» είχε πει πριν λίγες ημέρες ο Υπουργός, «θα διαλύσουμε τους καταυλισμούς των ΡΟΜΑ» είχαν υποσχεθεί οι περισσότεροι υποψήφιοι και νυν Δήμαρχοι προεκλογικά. ΤΙΠΟΤΑ απ’ όλα αυτά δεν έχει συμβεί.
Οι πολίτες κλαίνε τις περιουσίες τους, φοβούνται για τις ζωές τους και οι απλοί αστυνομικοί των 700 ευρώ ρισκάρουν το αύριο, γιατί; Για να παίζουν κάποιοι ανενόχλητοι τα πολιτικά τους παιχνίδια.
ΌΧΙ κύριοι οι Αχαρνές, το Ζεφύρι και τα Άνω Λιόσια δεν είναι η πίσω αυλή της Αττικής καταλάβετέ το!
Οι πολίτες θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους και τότε καλύτερα να κρυφτείτε…
ΠΗΓΗ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια