ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ           
Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου                                                    8/9/2011
Δήμου Φυλής

Δελτίο τύπου

Η Ένωση Γονέων  και Κηδεμόνων της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου εύχεται σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Αν και η φετινή χρονιά ξεκινά ως μία απ΄ τις πλέον δύσκολες για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, χωρίς βιβλία, με περικοπές στις δαπάνες για την παιδεία, ελλείψεις δασκάλων, περικοπές στους μισθούς γονιών και εκπαιδευτικών με συνέπεια να απαιτείται τιτάνιος αγώνας απ΄ όλους μας για την επιβίωση της παιδείας και το μέλλον των παιδιών μας.


Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι η αφετηρία μιας νέας πορείας και το ξεκίνημα για την πραγματοποίηση των στόχων και των προσδοκιών. Ειδικά τους μικρούς μαθητές, που τώρα  ξεκινούν τη μαθητική τους σταδιοδρομία, τους καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια που λέγεται σχολείο και τους ευχόμαστε καλή αρχή, αλλά και στα παιδιά της Γ’ Λυκείου που φέτος βρίσκονται στο κατώφλι της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ευχόμαστε να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή και επιμονή που θα τους οδηγήσει όχι μόνο στην προσωπική επιτυχία αλλά  την πρόοδο και την ευημερία.

Ευχόμαστε σε όλους τους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και στους γονείς να συνεχίζουν να στηρίζουν τον καθημερινό αγώνα των παιδιών τους.

Η Ένωση Γονέων Ζεφυρίου, γνωρίζοντας τα προβλήματα και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες θα βρίσκεται πάντα συμπαραστάτης σε όλα αυτά που απασχολούν τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής μας.

Τα παιδιά είναι το μέλλον της πόλης μας και η διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών μάθησης είναι ένα διαρκές στοίχημα για το οποίο πάντα  θα αγωνιζόμαστε με πείσμα.

Καλή σχολική χρονιά.

Ο Πρόεδρος                                             Η Γεν. Γραμματέας

       Αθανάσιος Σχίζας                                            Ελένη Αζακά 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια