Καίμε μαζικά όλα τα «χαρατσόχαρτα».Πέμπτη 29-9-11 στις 13:30

e-mail: syllogosfilis@p-e-filis.gr






ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, κεφάλαιο, τράπεζες ΕΕ, ΔΝΤ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ παιδεία, υγεία, δημόσια περιουσίαΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, την κρίση και το χρέος τους

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 καλούμε όλους
 τους συναδέλφους καθώς και  τα άλλα σωματεία
 και τους πολίτες των Άνω Λιοσίων, του Ζεφυρίου και
 της Φυλής σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, στη 13:30, 
μπροστά στην  Εφορία των Άνω Λιοσίων (Αχαρνών
 9-11, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Κων/νου),
 όπου θα κάψουμε μαζικά όλα τα «χαρατσόχαρτα».




Η βάρβαρη και άδικη επιδρομή κυβέρνησης και τρόικας σε βάρος των εργαζομένων δεν έχει τέλος. Κυβέρνηση και τρόικα έχουν ανακηρυχθεί σε «σωτήρες» του κεφαλαίου, των τραπεζών, των μεγαλοεργοδοτών και εγκληματικοί δήμιοι των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Τρομοκρατούν και φοβίζουν τον κόσμο και ύστερα παίρνουν τα πιο αντιλαϊκά και δυσβάστακτα μέτρα τα οποία βυθίζουν τη χώρα και τους εργαζόμενους ακόμα πιο βαθιά στην ανεργία, την εξαθλίωση, τη φτώχεια και την ύφεση. Είναι αποφασισμένοι να ξεπουλήσουν τη χώρα και το λαό για να σωθούν οι Τράπεζες και το μεγάλο Κεφάλαιο.


Δε θέλουμε να πληρώσουμε το χρέος γιατί δεν ανεχόμαστε να μην έχουν βιβλία και μόρφωση οι μαθητές μας, γιατί δεν ανεχόμαστε να κόβουν το ρεύμα σε ανήμπορους γέροντες, άνεργους και χαμηλοσυνταξιούχους, γιατί δε θέλουμε να μας γυρίσουν έναν αιώνα πίσω, γιατί δε θέλουμε να μας μετατρέψουν σε ανθρώπους των σπηλαίων.


Διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή με δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα κοινωνικά αγαθά. Το Χρέος δεν είναι του λαού και των εργαζομένων.  Αρνούμαστε να το πληρώσουμε.  Το μόνο χρέος που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στο μέλλον, είναι αυτό της αντίστασης και του αγώνα. Οι απειλές τους δε μας φοβίζουν και δε μας τρομοκρατούν.


Οι εποχές των ατομικών λύσεων και εκτονώσεων έχουν παρέλθει. Είναι η ώρα της συλλογικής αντίστασης. Για το λόγο αυτό καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να μην πληρώσουν τα χαράτσια που δεν έχουν τέλος. Καλούμε σε μαζικό ξεσηκωμό ενάντια στις έκτακτες ληστρικές εισφορές, οι οποίες μόνο έκτακτες δεν είναι.
Σε αυτά τα πλαίσια το Δ.Σ του Συλλόγου μας αποφασίζει:
- Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην εφαρμοστούν τα αντιλαϊκά μέτρα, για να μη πτωχεύσει ο λαός.
Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 καλούμε όλους τους συναδέλφους καθώς και
 τα άλλα σωματεία και τους πολίτες των Άνω Λιοσίων, του Ζεφυρίου και
 της Φυλής σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, στη 13:30, μπροστά στην
 Εφορία των Άνω Λιοσίων (Αχαρνών 9-11, απέναντι από την εκκλησία 
του Αγίου Κων/νου), όπου θα κάψουμε μαζικά όλα τα «χαρατσόχαρτα».


Μπορούμε με καλή οργάνωση και σχεδιασμό, να υψώσουμε τείχος στη βαρβαρότητα και να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια