ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ κυρ. Αστυνόμε??????????







Κάτι πρέπει να κάνουμε για ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της περιοχής 
των Άνω Λιοσίων, τους ΓΥΦΤΟΥΣ. 2:20 χθες το ξημέρωμα επί των οδών 
Ελευθερίας και Γρηγορίου Λαμπράκη του κάπνισε του γύφτου να βάλει 
μουσική στη διαπασών και να ξεσηκώσει μια γειτονιά στο πόδι μέχρι τις
 3:00 που αποφάσισε η Αστυνομία να έρθει. Η κατάσταση δεν αντέχεται
 άλλο!!! Πρέπει να βρεθεί μια λύση

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Λησμονημένοι: Oι Ρομά της Ελλάδας

    Οι Ρομά ζουν νομαδικά εδώ και αιώνες. Ο κόσμος τούς αποκαλεί τσιγγάνους. Διασκορπισμένοι στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, ο ιδιαίτερος τρόπος ζωής τους ξεχωρίζει στις περισσότερες χώρες που τους φιλοξενούν. Στην Ελλάδα, υπολογίζονται γύρω στους 200-300.000, αν και οι ίδιοι θεωρούν πως είναι περισσότεροι.

    Οι Ρομά δεν έχουν συγκεκριμένη θρησκεία. Ωστόσο, οι κοινές παραδόσεις και τα έθιμα τούς έχουν κρατήσει ενωμένους στο πέρασμα της ιστορίας. Γενικά, ανήκουν σε δύο κατηγορίες: αυτούς που έχουν εγκατασταθεί σε κάποιο τόπο και αυτούς που ακόμα περιπλανώνται νομαδικά. Οι περισσότεροι βγάζουν το ψωμί τους με το εμπόριο, τις αγροτικές δουλειές ή τη μουσική, βρίσκονται σε διαρκή κίνηση και μένουν στις παρυφές των μεγάλων πόλεων σε αυτοδιαχειριζόμενους οικισμούς.

    TΟι Ρομά πρέπει διαρκώς να αγωνίζονται ενάντια σε πολλά αρνητικά στερεότυπα που τους αποδίδονται, εντείνοντας την απροθυμία τους να ενταχθούν κοινωνικά. Πολλοί είναι οργανωμένοι σε ενώσεις (Ελληνική Ομοσπονδία), με περισσότερα από 300.000 εγγεγραμμένα μέλη, ενώ το 2006 δημιούργησαν ένα πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα με το όνομα «Ασπίδα Ρομ». Καθώς αυξάνονται οι καταγγελίες για παραβιάσεις των δικαιωμάτων τους, οι Ρομά συνεχίζουν να αγωνίζονται για να επιβιώσουν και να διατηρήσουν ζωντανή την ταυτότητά τους σε μία κοινωνία που φαίνεται να τους έχει ξεχάσει. Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί ένα νέο κύμα διωγμών από το Κράτος, σε χώρες όπως η Γαλλία και η Ρουμανία, που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως πογκρόμ.

    http://www.theprism.tv./Greek/home4.php#&panel1-4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τσιγγάνοι είναι το αιώνιο πρόβλημα του τόπου. Φυλή απροσάρμοστη, κλεπτομανείς και σε αρκετά μεγάλο ποσοστό αδίστακτοι. Οι τσιγγάνοι βρίσκουν 1002 τρόπους να κατακλέψουν τους ντόπιους. Εάν μπουν σε κατάστημα θα κοιτάξουν να αρπάξουν ότι μπορούν. Εάν πάνε να αγοράσουν κάτι θα κοιτάξουν να μπερδέψουν τον πωλητή ( ειδηκά σε περίπτερα και κιόσκια ) για να αποσπάσουν περισσότερα πράγματα σε χαμηλή τιμή. Εάν βρούν και κανένα που τους φοβάται, η λίγο καλοπέσουλο τότε είναι η χαρά τους. Πέρνουν ότι θέλουν πχ παραπάνω τσιγάρα η άλλα πράγματα ( ξέρουν αυτοί ), αδιαφορούν πλήρος εάν ο χώρος καταγράφεται απο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ( εξάλου και να τους συλλάβουν για τέτοια μικροπράγματα, θα τους κάνουν μια σύσταση και θα τους αφήσουν ) και γενικά δεν υπολογίζουν κανένα και τίποτα. Φυσικά όλοι αυτοί είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές, αλλά... Και ότα πάει στη μέση το αλλά, τότε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μηδαμινοί απο αυτούς είναι πολιτισμένοι και τίμιοι. Η λύση είναι μια και μοναδική, άμεση απομάκρυνση των ρομά απο όλη την Ελλάδα, ας τους στείλουμε σε μια χώρα που θα φτιάξουν τον πολιτισμό τους όπως γουστάρουν, μακριά απο τους πολιτισμένους ανθρώπους ( όπως άλλοστε έχουν επιλέξει και οι ίδιοι ). Μακριά λοιπόν όλοι οι ρομά. Όπου δεις τσιγγάνο να ξέρεις οτι για καλό δεν θα έρθει. Στα καταστήματα διώχτε τους, δεν θα έρθουν να ψωνίσουν χωρίς να ωφεληθούν. Δεν θα δώσουν τα λεφτά τους χωρίς να έχουν κέρδος. Και αν δεν ωφεληθούν με το τρόπο τον απλό, θα προβούν σε ακρώτητες. Όποιος τα πιστεύει ότι οι ρομά μπορούν να πολιτιστούν η να γίνουν τίμιοι, είναι αφελείς έως ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή