Από τη δράση της Επιτροπής Αγώνα Φυλής


Από τη δράση της Επιτροπής Αγώνα Φυλής


Τη Παρασκευή 20-5-2011, έγινε ενημέρωση των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου, από μέλη της Επιτροπής Αγώνα Φυλής, για το πρόβλημα της χωματερής. Πραγματοποιήθηκε προβολή και ανάλυση βίντεο, για τη κατάσταση που επικρατεί και το έγκλημα που συντελείται στη χωματερή εδώ και 50 χρόνια. Επίσης έγινε αναφορά στις ενέργειες που πρέπει να επακολουθήσουν ώστε να κλείσει άμεσα η χωματερή Άνω Λιοσίων-Φυλής και για τους τρόπους ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων και την ανακύκλωση.
Η Επιτροπή Φυλής ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή, κύριο Ανδρέα Χασαπά, και τους δασκάλους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που μας παρείχαν, ώστε η εκδήλωση να έχει τη μέγιστη δυνατή επιτυχία.
Η Επιτροπή Αγώνα Φυλής, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιες εκδηλώσεις ενημέρωσης μαθητών και γονέων, για το τεράστιο πρόβλημα της χωματερής, σε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία του Δήμου Φυλής και όχι μόνο.

Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον, να δραστηριοποιηθούμε όλοι στον κοινό αγώνα για το ΑΜΕΣΟ και ΟΡΙΣΤΙΚΟ κλείσιμο της χωματερής Άνω Λιοσίων-Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια