Δήμος Φυλής : Μένουμε σπίτι. Είμαστε εμείς εδώ γα εσάς


Ο Δήμος Φυλής, τηρώντας τη δέσμευση του Δημάρχου Χρήστου Παππού, να βρίσκεται κοντά στο δημότη και κατανοώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί από την επιβολή των μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ενημερώνει το κοινό ότι:

  1. Το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό φαρμακείο, δύο από τις πιο σημαντικές κοινωνικές δομές του δήμου μας, συνεχίζουν την λειτουργία τους υποστηρίζοντας ενεργά τους δημότες που έχουν ανάγκη.
  2. Διανομές του κοινωνικού παντοπωλείου στους δικαιούχους γίνονται στις οικίες τους από τους εργαζόμενους των κοινωνικών δομών τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής. Όλοι οι δικαιούχοι θα εξυπηρετηθούν στο εύλογο χρονικό διάστημα που απαιτεί μία τέτοια προσπάθεια. Εκτός από τα υπόλοιπα προϊόντα στη διανομή έχει προστεθεί και αντισηπτικό.
  3. Αντίστοιχα διανομή κατ’ οίκον γίνεται και από το κοινωνικό φαρμακείο για τις περιπτώσεις των ανθρώπων που στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους, μετά από επικοινωνία.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες του Δήμου Φυλής ότι το προσωπικό των κοινωνικών δομών καταβάλλει μία υπεράνθρωπη προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών τους ιδιαίτερα σήμερα που όλοι μαζί προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και να διασφαλίσουμε ότι όλοι μαζί αύριο θα είμαστε εδώ.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Φυλής
Γιώργος Αντωνόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια