Ολοκληρώνεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός των Άνω Λιοσίων (βίντεο)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώνεται, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου των Άνω Λιοσίων, το βράδυ του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου 2019  και ώρα 19:30 , ο εορταστικός στολισμός της πόλης.
Πρόκειται για μια γιγαντιαία προσπάθεια της αρμόδιας Υπηρεσίας,  υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου αναπλ. Δημάρχου Μαρίνου Σαρλά. Στόχος ο στολισμός όλων των συνοικιών, ώστε σε συνδυασμό με το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, να περάσουν οι δημότες τις γιορτές στην πόλη. Παράλληλα, με την προσέλκυση επισκεπτών, να τονωθεί η εμπορική κίνηση στα καταστήματα και στις επιχειρήσεις ψυχαγωγίας και εστίασης.
Ιδιαίτερα θεαματική ήταν η τοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, με τη βοήθεια γερανού, στην Κεντρική Πλατεία. Εξ άλλου, με τη βοήθεια των γερανοφόρων του Δήμου έγινε ο στολισμός των Πλατειών και των κεντρικών δρόμων.
Αναφορικά με το στολισμό ο Αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς τόνισε. ”Κινηθήκαμε μέσα στο χρονοδιάγραμμα του Δημάρχου και φέραμε σε πέρας την αποστολή μας. Πιστεύουμε ότι και στις Δημοτικές Ενότητες Ζεφυρίου και Φυλής έχει γίνει σημαντική δουλειά, που θα ολοκληρωθεί με τη φωταγώγηση των αντίστοιχων Χριστουγεννιάτικων Δέντρων. Συγχαρητήρια στους εργαζομένους, που για ακόμα μια φορά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους”, τόνισε χαρακτηριστικά ο αναπλ. Δήμαρχος.   




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια