Ακόμη ένα έργο εξασφάλισε ο Χρήστος Παππούς από το Πράσινο Ταμείο για το Δήμο Φυλής



   Η Τεχνική Υπηρεσία,ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας καθώς και οι οι ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου Γιάννης Λιάκος και  Μαρίνα Νικολοπούλου βρίσκονται, με τη δουλεία τους, πίσω από  κάθε μικρό ή μεγάλο έργο που εξασφαλίζει  ο  δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
    Τον Οκτώβριο του 2018 υπέβαλαν την πρόταση του δήμου Φυλής,  στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πράσινου Ταμείου, με τίτλο «Συστήματα διαβαθμισμένης συμπίεσης για την αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων».   Την άνοιξη του 2019 διαβίβασαν  στις υπηρεσίες του Πράσινου Ταμείου τα  προβλεπόμενα βάσει του οδηγού στοιχεία για την οριστική ένταξη του έργου. Ενώ λίγο καιρό αργότερα σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφάσισε την οριστική ένταξη του έργου για χρηματοδότηση από τους πόρους που διαθέτει. 

Τι είναι τα συστήματα διαβαθμισμένης συμπίεσης:


 Τα συστήματα διαβαθμισμένης συμπίεσης  συμπιέζουν τα απορρίμματα και μπορούν να τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία εκεί που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την ύπαρξη των κάδων και τη μη επάρκεια αυτών. Οι κάδοι αυτοί μπορούν να συλλέξουν πάρα πολλά κιλά απορριμμάτων, καθώς η αντιστοιχία ενός κοινού κάδου με έναν διαβαθμισμένης συμπίεσης είναι περίπου 7 προς 1.
 Η τοποθέτηση αυτών των συστημάτων θα εξυπηρετούν καλύτερα τους συνδημότες μας  ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνετε η αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων

Ακολουθεί απόσπασμα της απόφασης:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια