Κατατέθηκε προς ψήφιση η τροπολογία που δίνει στην ΑΕΚ το κλειστό των Ανω Λιοσίων


Άνοιξε η δρόμος και ο Μάκης Αγγελόπουλος θα τρέξει για να είναι έτοιμο το νέο παλάτι της Βασίλισσας να υποδεχτεί τον ΠΑΟ στις 5 Ιανουαρίου.
Η τροπολογία, η οποία ανοίγει το δρόμο για την άμεση εγκατάσταση της ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων κατατέθηκε στη Βουλή! Εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του υφυπουργού Αθλητισμού περί “κύρωσης της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στο Magglingen/Macolin την 18η Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις”.

Το νομοσχέδιο αυτό θα αρχίσει να συζητείται σήμερα Πέμπτη στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και ακολούθως θα τεθεί προς ψήφιση. Είναι δηλαδή θέμα λίγων ημερών να ψηφιστεί, να αρθεί το εμπόδιο περί υποχρέωσης διεξαγωγής διαγωνισμού για την παραχώρηση του γηπέδου και στη συνέχεια να ολοκληρωθεί η συμφωνία της ΚΑΕ ΑΕΚ με την Πολιτεία (ΓΓΑ και ΣΕΦ, όπου υπάγεται οργανικά το κλειστό των Άνω Λιοσίων) για την παραχώρηση της χρήσης του κλειστού. Η ψήφιση θα ανάψει το πράσινο φως στον Μάκη Αγγελόπουλο να τρέξει τις διαδικασίες και τα έργα ώστε η Βασίλισσα να είναι έτοιμη να υποδεχτεί στο νέο παλάτι της τον ΠΑΟ στις 5 Ιανουαρίου 2020.

Η τροπολογία εντάσσεται στο άρθρο 9 του νομοσχεδίου, με το οποίο προστίθεται στο άρθρο 56 του ν. 2725/1999 (του αθλητικού νόμου δηλαδή) όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια