Άνοιξε τις πύλες του το πιο σύγχρονο οδοντιατρείο της περιοχής



   Εγκαινιάστηκε το ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο ιατρείο του χειρούργου οδοντίατρου Νικόλαου  Βαραμέντες το απόγευμα του Σαββάτου  16 Νοεμβρίου παρουσία πλήθους κόσμου, συγγενών και φίλων.
    Πρόκειται για ένα μοντέρνο και καλόγουστο χώρο στην καρδιά της πόλης των Άνω Λιοσίων  και συγκεκριμένα στην οδό Πέτρου Λιόσια  39, παραπλεύρως του δημαρχείου.
  Είναι το νέο οδοντιατρείο της πόλης που δημιούργησε με πολύ αγάπη και μεράκι ο κ. Βαραμέντες και έχει την δυνατότητα να προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες, μέσα από ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο. Ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με τα εφόδια τις γνώσεις και το μεράκι γι’ αυτό που προσφέρει, δεν μένει παρά να ακολουθήσει μία επιτυχημένη πορεία προσφοράς στον χώρο της υγείας.
   Ο κ. Βαραμέντες , ένας λαμπρός νέος επιστήμονας που με την επαγγελματική του σταδιοδρομία ευελπιστεί να προσφέρει στον τόπο καταγωγής του  υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες για την σωστή υγιεινή  του στόματος.

  Μετά το τέλος του Αγιασμού που τέλεσε ο πατήρ Κώστας, τους καλεσμένους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και ποτά.




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια