Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι στον Ασπρόπυργο - Τους έπιασαν στον ύπνο και τους απείλησαν με μαχαίρι


ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ



Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι που διαμένει στον Ασπρόπυργο, καθώς λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου εισέβαλαν στο σπίτι τους τρεις ληστές.
Το ηλικιωμένο ζευγάρι κοιμόνταν στην κρεβατοκάμαρα του, όταν ο άνδρας άκουσε θόρυβο και είδε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έναν άγνωστο να πέφτει πάνω του και να του κολλάει το μαχαίρι στον λαιμό, απειλώντας ότι θα τον σφάξει εάν δεν του δώσει τα λεφτά και τα χρυσαφικά που έχουν. Τελικά οι ληστές πήραν τα ελάχιστα χρήματα που είχε το ζευγάρι και χρυσαφικά και στη συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο. 
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και στη συνέχεια καταδίωξαν το όχημα των δραστών, αρχικά ανεπιτυχώς. Όμως, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα εντοπίστηκε, στα Άνω Λιόσια, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο λευκού χρώματος, στο οποίο επέβαιναν τρεις άντρες, οι οποίοι κινούνταν ύποπτα. Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα χρυσαφικά και κοσμήματα και συνέλαβα επί τόπου τους τρεις επιβαίνοντες. 
Όλοι τους οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, όπου ο ηλικιωμένος αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δράστες και τα κλοπιμαία. Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια