Νικόλαος Ι. Καμπόλης: Μια χαρά πήγε το μαγαζί....



  Μετά την ενημέρωση μου για τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας από τις τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες και όχι από την παράταξη που στήριξα, αλλά και την απουσία απολογιστικής συνάντησης που είθισται να πραγματοποιείται σε κάθε αξιοπρεπή παράταξη που σέβεται τα μέλη και την ύπαρξη της, θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποια σχόλια...

   Θα ήθελα καταρχήν να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους κατοίκους των Άνω Λιοσίων αλλά και των υπολοίπων Δημοτικών Ενοτήτων που καταδίκασαν την παράταξη μας.
   Μία παράταξη η οποία ξεκίνησε δημιουργικά, με όραμα και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου, όμως στην πορεία κάποιοι παράγοντες δεν της επέτρεψαν να αποδώσει και να εκφράσει τα μέγιστα κάτι το οποίο εισέπραξε η μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού του Δήμου μας.
   Ένας μεγάλος παράγοντας ήταν η έλλειψη παρουσίας του επικεφαλής, ηθελημένα ή όχι, από την έκθεση πολιτικών απόψεων. Επίσης, η απουσία δελτίων τύπου της ίδιας της παράταξης, η οποία επέλεξε να πολιτευθεί μόνο μέσω κάποιων αναδημοσιεύσεων από προσωπικούς λογαριασμούς στο facebook και μη προωθώντας σημαντικό δυναμικό υποψηφίων που είχε στη διάθεση της, όπως και αξιόλογα κείμενα επιστημονικών συνεργατών οι οποίοι είχαν ανακοινώσει την στήριξή τους στην παράταξη.
   Το αποκορύφωμα της απραξίας και της έλλειψης πολιτικής έκφρασης από την πλευρά του επικεφαλής διαφάνηκε από την μη παρουσίαση των ατόμων που συγκροτούσαν την παράταξη, έστω και σε μια προεκλογική ομιλία, που ποτέ δεν έγινε.
   Εύχομαι σε αυτούς που εξελέγησαν από την παράταξη να εκπροσωπήσουν επάξια τα συμφέροντα των δημοτών, αλλά και τις ιδέες της παράταξης και σαν πρόσωπο να τους αφιερώσω τους στοίχους του Νεγρεπόντη αφού εκλέχθηκε το αφεντικό αλλά και ο υπάλληλος.

   “Μια χαρά πήγε το μαγαζί, είμαι πια ένα αστός σεβαστός”



Με εκτίμηση,
Νικόλαος Ι. Καμπόλης

Σημείωση

   Το σχόλιο μου δεν απευθύνεται στους ιδεολογικούς μου αντιπάλους, αλλά στον επικεφαλής της παράταξης που στήριξα με πολιτικό αλλά και προσωπικό κόστος...

   Κύριε Ρούσσα, θα έπρεπε έστω για την ηθική ικανοποίηση των μελών και των υποστηρικτών της παράταξης που σας ακολούθησαν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, τουλάχιστον να βγείτε να αποδώσετε τις ευχαριστίες σας για την θέση που σας χάρισαν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια