Από Φεβρουάριο η ΑΕΚ στο νέο γήπεδο στα Άνω Λιόσια


Σχεδόν δυο μήνες έχουν περάσει από την πολύ σημαντική συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου με τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Τότε, οι δυο άνδρες είχαν δώσει τα χέρια ώστε οι εργασίες ανακαίνισης του κλειστού γηπέδου Πάλης στα Άνω Λιόσια να ξεκινήσουν άμεσα και η ΑΕΚ να μπει στο νέο της γήπεδο στις αρχές της νέας σεζόν. Το σχέδιο αυτό φαίνεται πως καθυστερεί αρκετά εξαιτίας της γραφειοκρατίας, με τις εκλογές που ακολούθησαν να βάζουν ακόμα περισσότερα εμπόδια και να πηγαίνουν… πίσω την πρόοδο του έργου. Ενός έργου που αλλάζει ουσιαστικά την ιστορία και την μοίρα της μπασκετικής ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.
Στόχος του ισχυρού άνδρα της Ένωσης ήταν, η «Βασίλισσα» να κάνει… ντεμπούτο στο νέο της γήπεδο στην δεύτερη αγωνιστική της νέα σεζόν. Δηλαδή, στις 5 Οκτωβρίου κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, κάτι που πλέον μοιάζει άπιαστο όνειρο. Το πιθανότερο σενάριο για την ΑΕΚ είναι να μπει στο νέο του «παλάτι» στις αρχές του 2020. Με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τον Φλεβάρη, όταν θα υπάρχει και διακοπή στην Basket League.

Το ΣΕΦ «κολλάει» το έργο των Λιοσίων

Εκτός από τις εκλογές και την γραφειοκρατία στην… μέση έχει μπει και το ΣΕΦ για την ΑΕΚ. Το γήπεδο των Άνω Λιοσίων υπάγεται στην διοίκηση του φαληρικού Σταδίου, η οποία είναι προγραμματισμένη να αποχωρήσει και να οριστεί νέα. Φυσικά, αυτή είναι μια διαδικασία που χρειάζεται αρκετό χρόνο με την γραφειοκρατία να είναι ακόμα περισσότερη. Ως εκ τούτου η καθυστέρηση είναι αναπόφευκτη. Και στην ΑΕΚ περιμένουν άμεσα τις εξελίξεις.

Τι λέει η ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, από την μεριά του δεν θεωρεί παράλογα τα όσα γίνονται, καθώς γνώριζε πως θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, όμως οι εκλογές έβγαλαν το έργο ακόμα περισσότερο από το χρονοδιάγραμμα του. Το κομμάτι που «πληγώνει» τον ισχυρό άνδρα της Ένωση είναι πως αυτή είναι μια εξέλιξη που μπορεί να απομακρύνει τους υποψήφιους επενδυτές. Το σίγουρο είναι πως η νέα σεζόν θα βρει την «Βασίλισσα» στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ο στόχος πλέον των κιτρινόμαυρων είναι να «μετακομίσουν» στα Λιόσια το συντομότερο δυνατόν. Κάτι που αν όλα πάνε καλά από εδώ και πέρα υπολογίζεται για τις αρχές του επόμενου έτους. Και η ΑΕΚ θα πιέσει προς όλες τις πλευρές προς αυτή την κατεύθυνση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια