Σταμάτης Πουλής: Η Φυλή αποκτάει το δικό της βουλευτή.(βίντεο)



    Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου, ο Σταμάτης Πουλής υποδέχτηκε γνωστούς και φίλους που στηρίζουν την υποψηφιότητά του στη Δυτική Αττική στην ταβέρνα "ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ" το βράδυ της Πέμπτης.  Ασφυκτικά γέμισε ο χώρος από τους καλεσμένους που ήθελαν να τον ακούσουν και να του ευχηθούν από κοντά καλή επιτυχία. 
   Ο διαχωρισμός της εκλογικής περιφέρειας Αττικής σε Ανατολική και Δυτική έδωσε τη δυνατότητα σε νέα πολιτικά πρόσωπα να διεκδικήσουν τη ψήφο των πολιτών.  Αφού χαιρέτησε τους καλεσμένους περνώντας από όλα τα τραπέζια, στη συνέχεια με μια ολιγόλεπτη ομιλία αναφέρθηκε στο όραμα του για τη Δυτική Αττική. Το νεαρό της ηλικίας του Σταμάτη Πουλή δεν τον εμπόδισε να έχει μεστό πολιτικό λόγο και απόψεις για το αύριο της περιοχής μας. 
  Η Δυτική Αττική με την πρωτογενή παραγωγή αλλά και τις βιομηχανίες που υπάρχουν θα μπορέσει με τις κατάλληλες πολιτικές να εξαλείψουν το πρόβλημα της ανεργίας που ταλανίζει την περιοχή. Πρωταρχικός του στόχος θα είναι να επιστρέψει το αίσθημα της ασφάλειας και θα ζητήσει να επανδρωθούν πλήρως τα όλα τα αστυνομικά τμήματα, με τις προσλήψεις αστυνομικών που είναι προγραμματισμένες βασιζόμενες στο πρόγραμμα της ΝΔ. Ιδιαίτερο βάρος θα δώσει, όπως ανέφερε,  και στα περιβαντολλογικά προβλήματα που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.
  Ας παρακολουθήσουμε στα παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε :





Ακολουθούν φωτογραφίες από το κατάμεστο χώρο που υποδέχτηκε τους γνωστούς και φίλους:

























































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια