Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Φυλής: Το Γκόλντεν μπόι της... «φακής» υποψήφιος βουλευτής στη Δυτική Αττική.







Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε για την απαράδεκτη η υποψηφιότητα Πουλή με τη ΝΔ στη δυτική Αττική.
Ο πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ που απολύθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου λόγω των διώξεων που έχουν ασκηθεί εναντίον τους - κάποιες εκ των οποίων είναι και κακουργηματικού χαρακτήρα - δεν έκρυψε τη χαρά του που τον επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφού τον ευχαρίστησε «θερμά» μέσω twitter, ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι «έχει μάθει να δίνει μάχες υπερασπιζόμενος πάντα την Αλήθεια».

Αφού είναι λοιπόν οπαδός της Αλήθειας ας μας απαντήσει:
1) Είναι αλήθεια ότι ελέγχεται από τη δικαιοσύνη για διακίνηση μαύρου χρήματος;
2) Είναι αλήθεια ότι αυτός, η γυναίκα του και ο μπατζανάκης του, εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις τους στο ΚΕΕΛΠΝΟ, έτρωγαν φακές /χαβιάρι εις βάρος του ελληνικού λαού;

Το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για οποιονδήποτε συνάνθρωπο μας. Όμως τα χρόνια της αθωότητας έχουν παρέλθει δια παντός στην ελληνική κοινωνία. Μέχρι λοιπόν να καθαρίσει το όνομά του ο κ. Πουλης καλό θα ήταν να μην προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα με την υποψηφιότητα του αυτή.
Την ώρα που οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής βίωναν στο πετσί τους τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης, των μνημονίων και της λιτότητας πού ήταν και τί έκανε για αυτό ο κ. Πουλής και οι ομογάλακτοι του;
Ας μην θεωρεί λοιπόν η ΝΔ τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής αγνώμονες και ας μην  προσβάλει τη νοημοσύνη μας με τέτοιου τύπου υποψηφιότητες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια