Τον δικό του ΩΡΛ απέκτησε και το ΚΑΠΗ Ζεφυρίου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πιστός στις αρχές του εθελοντισμού ο συντοπίτης μας ΩΡΛ  Αντώνης – Καλαφάτης – Ματθαίος  θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του και στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, όπου θα εξετάζει τους ηλικιωμένους κάθε Τετάρτη.
Πριν λίγες μέρες εξάλλου, βρέθηκε και στο ΚΑΠΗ Άνω Λιόσιών όπου και καθιέρωσε ως μέρα δωρεάν εξέτασης τη Δευτέρα.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Δρ. Αντώνης Καλαφάτης- Ματθαίος είναι επιστημονικός συνεργάτης του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ,  διατηρεί τρία ιατρεία ένα εκ των οποίων βρίσκεται στην Λεωφόρο Φυλής 191 στα Άνω Λιόσια και είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ και τους ιατρούς ΠΕΔΥ.
Είναι γνωστός στην επιστημονική οικογένεια, ως ο γιατρός της προσφοράς, γιατί παρά το βαρύ πρόγραμμά του, δεν υπάρχει ούτε μια μέρα στην καριέρα του που να μην έχει προσφέρει  υπηρεσίες εθελοντικά. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ευγενικός και ζεστός έχει ένα μοναδικό τρόπο επικοινωνίας με τους ασθενείς του γιατί δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνία και στη σχέση ασθενή - γιατρού.
Το γεγονός εξάλλου ότι ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς απηύθυνε δημόσιες ευχαριστίες στο πρόσωπό του, το βράδυ της επανεκλογής του δεν είναι τυχαίο.
Τις θερμές του ευχαριστίες στον γιατρό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Γιώργος Αδάκτυλος, ο οποίος τον καλωσόρισε και στο Ζεφύρι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια