ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «Ταξιδευτές»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους παρευρέθηκαν στην παράσταση που έδωσε η ομάδα μας το Σάββατο 8/6. Η γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Α.Λιοσίων και το ζεστό σας χειροκρότημα επικρότησε την προσπάθεια των παιδιών μας. Μας γέμισε χαρά και η συλλογή μεγάλης ποσότητας τροφίμων για την ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΚΟΥΖΙΝΑ <<Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ>> . Οι  μικροί μας ηθοποιοί και η δασκάλα-σκηνοθέτης κα Τέτα Κωνσταντά και φετος μας εξέπληξαν. Στο αποτέλεσμα αυτό συνετέλεσαν η βοηθός σκηνοθέτη Γεωργία Ιωαννίδου , ο Γιάννης Ματαράγκας υπεύθυνος μουσικής, βίντεο και σκηνικών, ο Γιώργος Ματαραγκας στην τεχνική υποστήριξη και ο Αντώνης Μανδρανής στην βιντεοσκόπηση. Επίσης για άλλη μια χρόνια η κα Σταυρούλα Γιώτη επιμελήθηκε το μακιγιάζ των παιδιών.
Ευχαριστούμε παρά πολύ τους χορηγούς της παράστασης κ.Δημήτρη Μπουραίμη, κ.Γιώργο Κρητικό,το Ασφαλιστικό Γραφείο Λουμάκης, το Λογιστικό Γραφείο Κρυστάλλης, το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Γιαχαλή και το Μεζεδοπωλείο «Άνευ Όρων» , τους δωροθέτες το Ξενοδοχείο Syros Holiday στην Βάρη Σύρου και τον ξυλουργό κ.Σωτήρη Ρόδη και τον κ.Γιάννη Κρεμμύδα Πρόεδρο Ά Ε.Σ.Ε. για την παραχώρηση του χώρου.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Γιώργος Πάντζας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ,η κα Σταυρούλα Δήμου Περιφερειακή  Σύμβουλος και υποψήφια Βουλευτής Δυτικής Αττικής με το ΚΙΝΑΛ, ο κ.Γιώργος Κρητικός Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φυλής και ο Πρόεδρος  της Κερκυραϊκής Ένωσης Ελευσίνας κ.Θεόφιλος Δολιανίτης και μέλη του ΔΣ.

Υπεύθυνοι Θεατρικής
Παναγιώτης Λουμάκης
Ελένη Κουλούρη-Ρόδη


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια