Άγνωστοι πυρπόλησαν το Café-bar Σχοινοβάτης (βίντεο)



   Δεν πέρασε ούτε μήνας από το πρωτόγνωρο για την περιοχή περιστατικό με την εμπρηστική ενέργεια στο αυτοκίνητο της Ιωάννας Ζαλοκώστα. Σε αυτό το σκηνικό ήρθαν να προστεθούν δύο ακόμη περιστατικά με την χτεσινή φωτιά σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και σήμερα στο γνωστό σε όλους μαγαζί της πλατείας των Άνω Λιοσίων,  Σχοινοβάτης Café-bar. Οι δύο τελευταίες εμπρηστικές ενέργειες είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς δουλειά 25 νέοι και νέες της περιοχής μετά την καταστροφή των επιχειρήσεων που εργάζονταν. 
   Η καταστροφή και για τα δύο καταστήματα ήταν ολοκληρωτική.  Ο τρόπος που ακολούθησαν οι δράστες και στις  τρεις αυτές εμπρηστικές επιθέσεις είναι ο ίδιος μιας και χρησιμοποιήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε όλες μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό για τη διάδοση της φωτιάς. Στη σημερινή εμπρηστική επίθεση, όπως κατέγραψαν οι κάμερες του καταστήματος, άγνωστοι αφού παραβίασαν με λοστό την είσοδο, εισχώρησαν στο κατάστημα και περιέλουσαν το χώρο με εύφλεκτο υλικό, ώστε η φωτιά που θα επακολουθούσε να έχει το αποτέλεσμα που ήθελαν.
  Μετά και το σημερινό συμβάν η δημοτική αρχή ζήτησε την συνδρομή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για τη διερεύνηση της υπόθεσης, μιας και τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες είναι πρωτόγνωρες για την περιοχή. Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αμέσως μετά την επίσκεψή του στο χώρο που εκδηλώθηκε η τελευταία πυρκαγιά μετέβει στη ΓΑΔΑ για να ζητήσει επιπλέον μέσα από την αστυνομία για την καταπολέμηση αυτών των κρουσμάτων καθώς και για την ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους. 

  Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από το σημερινό εμπρηστικό συμβάν:













  
  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια