Μπήκαν οι βάσεις για την αποκατάσταση της χωματερής και για την παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος στους δημότες.


    Κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Φυλής την περίοδο των εορταστικών εκδηλώσεων των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Γιώργος Τσίπρας ενημέρωσε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ότι η χρηματοδότηση για το Περιβαλλοντολογικό Πάρκο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Αν και τότε κάποιοι έλεγαν πως αυτό είναι ένα προεκλογικό πυροτέχνημα που σκαρφίστηκε ο  Χρήστος Παππούς,  δέκα μέρες μετά διαψεύδονται.
   Σήμερα 31 Μαΐου 2019 ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης έδωσε την τελική έγκριση για την ένταξη του έργου "Ανάπλαση και αξιοποίηση αποκατεστημένων κυττάρων ΧΔΑ ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων, Φυλής Δημιουργία Περιβαλλοντικού Πάρκου και Πάρκου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας". Ένα έργο που εντάχτηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προϋπολογισμού 26.000.000€ (Την σχετική απόφαση θα τη βρείτε Ε Δ Ω ).  Με την απόφαση αυτή μπαίνουν οι βάσεις για τη δημιουργία του Ενεργειακού Πάρκου που θα παρέχει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα κατ΄ αρχήν και μετέπειτα σε όλους τους δημότες. 
     Ας θυμηθούμε ότι τον πλήρη φάκελο του έργου τον είχε παραδώσει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμμελο κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του κτηρίου της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Έκτοτε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς δεν έπαψε ούτε στιγμή να τρέχει από Υπουργείο σε Υπουργείο για να ελέγχει τη διαδρομή του φακέλου, ώστε να φτάσουμε στο σήμερα. 
   Η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι δημότες στο πρόσωπο του Χρήστου Παππού στις εκλογές ανταμείβεται αφού  ο ίδιος κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του,  μιας και δε σταματάει  λεπτό, ώστε η περιοχή να αλλάξει εντελώς φυσιογνωμία. 





   

   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια