Το Ζεφύρι βροντοφώναξε "Έχουμε δήμαρχο το Χρήστο Παππού και δεν τον αλλάζουμε"




   Το Ζεφύρι έστειλε με τη σειρά του το μήνυμα για το ποιος θα είναι δήμαρχος την Κυριακή 26 Μαΐου. Σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αναφέρθηκε  στα έργα που έχουν γίνει στο Ζεφύρι.
 Θύμισε στο κόσμο πως ήταν η πόλη το 2014 που ανέλαβε και πως είναι σήμερα πέντε χρόνια μετά.       Δώσαμε μάχες εγώ με τους συμβούλους μου και τις κερδίσαμε. Άνοιξε ο σταθμός του Προαστιακού, επέστρεψε το λεωφορείο στα κανονικά του δρομολόγια, δεν έκλεισε το υποκατάστημα της τράπεζας και καθιέρωσε τη λειτουργία των ιατρείων στο χώρο του ΚΑΠΗ.
      Ανακατασκευάστηκε το Αίθριο, το κλειστό γυμναστήριο δημιουργήθηκαν  εφτά νέες πλατείες και όλοι βλέπουν το νέο παιδικό που κατασκευάζεται. 
    Δρομολογήθηκαν μεγάλα έργα και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων όπως η διευθέτηση  του ρέματος της Εσχατιάς αλλά και η μετατροπή της χωματερής σε περιβαλλοντολογικό πάρκο. Επίσης δεν είναι τυχαίο που ο Μάκης Αγγελόπουλος επέλεξε να φέρει εδώ το παλάτι της μπασκετικής ΑΕΚ και να κτίσει ένα εμπορικό κέντρο δίπλα σε αυτό. 
  Ενώ ζήτησε από το κόσμο να μη χαθεί ούτε μια ψήφος και όλοι να δώσουν δυναμικό παρών στις κάλπες δίνοντας ισχυρή πλειοψηφία στην παράταξη Νέα Εποχή στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων ώστε να συνεχιστεί αυτή η ανάπτυξη της περιοχής. Τόνισε χαριτολογώντας πως αν έχουν υποχρέωση σε κάποιον ας τον κεράσουν ένα καφέ και όχι τη ψήφο τους. 
   Για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε σε αυτούς που πούλησαν τα χωράφια τους για να φτιαχτεί η χωματερή και σήμερα κουνούν το δάκτυλο και υπόσχονται ότι θα την κλείσουν.
   Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς  ζήτησε από τους συνεργάτες τους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής σε δημοτικό αλλά και σε κοινοτικό επίπεδο να ανέβουν στην εξέδρα ολοκληρώνοντας την όμορφη αυτή βραδιά.
  Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου στις 19:30 για να βουλιάξουν την πλατεία Μητροπόλεως στα Άνω Λιόσια

Ακολουθούν το βίντεο απολογισμού της διοίκησης του Χρήστου Παππού και φωτογραφίες της συγκέντρωσης:



























































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια