Εμείς σας τα λέγαμε εσείς δεν ακούγατε



    Με το απίστευτο ποσοστό 57,27%  καθάρισε το τοπίο από τον πρώτο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης ο άξιος Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. Ένα ποσοστό που υπερέβη κατά πολύ όλες τις δημοσιοποιημένες, αλλά και μη, δημοσκοπήσεις για τις οποίες μάλιστα λοιδορηθήκαμε ως Παράπονο Φυλής από πολλές «φαρμακόγλωσσες».
    Πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για γνωστά παπαγαλάκια, κυρίως γιατί δεν είχαν το πολιτικό σθένος να παραδεχτούν την αλήθεια που πολύ νωρίς- μήνες πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου- είχε αρχίσει να διαδίδεται στην περιοχή : ο Χρήστος πάει «τρένο»!
   Ήταν οι ίδιοι επαναστάτες και αυτοβαπτιζόμενοι «σωτήρες» που μας στόλιζαν καθημερινά με πλήθος κοσμητικών επιθέτων. Αυτοί που ανήγαγαν σε επάγγελμα τη συκοφάντηση και είχαν κάνει σημαία τους και αυτοσκοπό το μηδενισμό του έργου της νυν διοίκησης. Περιορίστηκαν σε παιχνίδια εντυπώσεων στο διαδίκτυο , σε αντιπαραθέσεις χωρίς πρόγραμμα και ουσιαστικές λύσεις που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.
    Και, όπως ήταν φυσικό, δεν άργησαν να φανούν τα αποτελέσματα τέτοιου είδους πρακτικών από την πλευρά των πολιτικών του αντιπάλων. Μέρα με τη μέρα έχαναν την αξιοπιστία τους και χάριζαν ψηφοφόρους στην παράταξη του Χρήστου Παππού που με συνέπεια δε σταμάτησε να παράγει έργο παντού!
   Η καζούρα που έτρωγε το Παράπονο Φυλής κάθε φορά που δημοσίευε επίσημες δημοσκοπήσεις, οι οποίες επιβεβαίωναν τους χειρότερους εφιάλτες τους, δεν είχε προηγούμενο. Για εμάς, όμως, σημασία είχε η ενημέρωση του κόσμου και γι’ αυτό το λόγο είχαμε την υποχρέωση να ανεβάζουμε κάθε σφυγμομέτρηση, όπως να είστε σίγουροι θα ανεβάζαμε και όποια άλλη δημοσκόπηση παρουσίαζε άλλη εικόνα για το πολιτικό σκηνικό της πόλης. Το πρόβλημα ήταν ότι απλά δεν δημοσιεύτηκε ποτέ, ούτε έφτασε στα γραφεία μας ΚΑΜΙΑ άλλη μέτρηση! Μόνο νούμερα υπέρ της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ έρχονταν που προκαλούσαν ζάλη : 48%.....50%.....52%.......60%
   Ας κάτσουμε λοιπόν να επαναπροσδιορίσουμε τους χαρακτηρισμούς : τοπικά λαμόγια, πληρωμένα παπαγαλάκια, μαϊμουδοδημοσκοπήσεις, αβανταδόροι των bookmakers και ας φιλοσοφήσουν μερικοί με βάση τις ψήφους που πήραν, πόσο έπεισαν τον κόσμο και τι τους οδήγησε σε ελεύθερη πτώση!

Το Παράπονο Φυλής πάντως σας τα έλεγε, εσείς δεν τα ακούγατε!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια