Άνετη επικράτηση Χρήστου Παππού από την πρώτη Κυριακή στον Δήμο Φυλής – Τι αποκαλύπτει δημοσκόπηση




   Την καλύτερη δημοσκόπηση την έχουν ήδη στα χέρια τους οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που ως πρεσβευτές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού έχουν περάσει από κάθε γειτονιά. Το κλίμα που εισπράττουν σε κάθε σπίτι που επισκέπτονται τους φανερώνει ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

   Παρόλα αυτά δε θα αντισταθούμε ώστε να σας παρουσιάσουμε ακόμη μία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας:

   Άνετη φαίνεται να είναι η νίκη του νυν Δημάρχου Φυλής, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή» Χρήστου Παππού.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία  GOLD STAR, από 18 έως 21 Μαΐου σε δείγμα 800 δημοτών του Δήμου Φυλής, ο Χ. Παππούς φαίνεται να εξασφαλίζει ποσοστό 60.5%, γεγονός που τον καθιστά Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή.Το μεγαλύτερο ποσοστό των δημοτών αξιολογεί θετικά το έργο του Χ. Παππού και εμφανίζεται πρώτος στη δημοτικότητα μεταξύ των συνυποψηφίων του.
Ταυτότητα της έρευνας:

 Θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε πως στις εκλογές του 2014 το φως της δημοσιότητας είχαν δει στα τοπικά μέσα οι δημοσκοπήσεις της Νέας Εποχής, Ενότητα Πολιτών και Ευπολις. Το ότι σήμερα δεν έχει δημοσιευτεί αλλά ούτε καν έχει διαρρεύσει κάποια άλλη δημοσκόπηση, από αυτές που έχουν κάνει οι υπόλοιπες παρατάξεις, είναι γιατί απλά θα επιβεβαιώσουν αυτές που έρχονται στην επιφάνεια. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια