Παναγιώτης Λουμάκης :Να καταψηφίσουν οι γονείς τη διοίκηση Παππού στις επικείμενες εκλογές


Να καταψηφίσουν οι γονείς τη διοίκηση Παππού στις επικείμενες εκλογές

Μετά λύπης διαπιστώνουμε την τραγική απουσία έστω και μιας νέας αίθουσας σχολείου στο Δήμο Φυλής, την ίδια ώρα που σε διπλανούς δήμους παραδόθηκαν και παραδίδονται νέες σχολικές μονάδες.
Μετά από 5 χρόνια κατασπατάλησης πακτωλού χρημάτων σε εργολάβους, απευθείας αναθέσεις και αμφιβόλου χρησιμότητας έργα, τόσο το φυλλάδιο απολογισμού «έργου» του Χρήστου Παππού, όσο και στα προεκλογικά φυλλάδια των προέδρων των δύο σχολικών επιτροπών, δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά σε νέα σχολική στέγη. Καμία!
Η περιοχή της Ζωφριάς περιμένει ακόμη το 8ο Δημοτικό. Στον Άγιο Δημήτριο στο 11ο Δημοτικό δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Στις περιοχές της Δροσούπολης τα παιδιά μας «σαλαμοποιούνται». Σχεδόν σε όλα τα σχολικά κτίρια των Άνω Λιοσίων, του Ζεφυρίου και της Φυλής κάνουν μάθημα σε ακατάλληλες αίθουσες, κοντέινερ και παλιές τουαλέτες. Η δημοτική αρχή του δήθεν μεγάλου πλεονάσματος, το μόνο που έχει να διαφημίσει είναι η συντήρηση των σχολικών μονάδων. Και αυτή, όπως όλα σχεδόν, με υπέρογκο κόστος.
Τα ψέματα όμως τελείωσαν!
Τώρασήμερα, πρέπει όλοι οι γονείς να αναρωτηθούν που διατίθενται τα λεφτά τους ως δημότες, αν όχι στην Παιδεία.Αν όχι στα παιδιά μας. Αν όχι στο μέλλον τους. 
Πρέπει αύριοστις εκλογές που έρχονται, όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Φυλής, να καταψηφίσουν την σημερινή διοίκηση στις δημοτικές εκλογές. Το αντιστάθμισμα των χρημάτων της χωματερής δεν μπορεί να είναι απλά η συντήρηση των, ασφυκτικά,υπεράριθμων σχολείων.
Κανείς δεν μπορεί ρισκάρει την παραμονή των παιδιών μας σε αμφιβόλου στατικότητας κτίρια και δεν έχει το δικαίωμα να υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας.
Κανείς αν δεν του δώσουμε εμείς την ευκαιρία να το κάνει!

ΛΟΥΜΑΚΗΣ Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων 
Αντιπρόεδρος Δ.Σ. 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια