Με Χρήστο Παππού και με στελέχη της Νέας Εποχής και ΕΥΠΟΛΙΣ γιόρτασε ο Γιώργος Αβράμης



     Την ονομαστική του εορτή γιόρτασε την Παρασκευή το βράδυ στην ταβέρνα "Το Φαράγγι"ο Γιώργος Αβράμης. Η πρόσφατη συνεργασία του με το Χρήστο Παππού για κοινή κάθοδο στις εκλογές ήταν το θέμα που κυριάρχησε μετά τις ευχές για τη γιορτή του.
   Τα στελέχη και φίλοι της ΕΥΠΟΛΙΣ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν, σε χαλαρό κλίμα, απόψεις για τους νέους δρόμους ανάπτυξης του Δήμου Φυλής που ανοίγει η συνεργασία των δύο ανδρών. Ο Γιώργος Αβράμης αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για αυτή τη συνεργασία και τους στόχους που τέθηκαν από κοινού με το δήμαρχο Χρήστο Παππού για να αναπτυχθεί περισσότερο η περιοχή. 
   Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τα στελέχη της ΕΥΠΟΛΙΣ και να ευχηθεί σε όσους κατεβαίνουν στον εκλογικό στίβο, καλή επιτυχία. Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί στις νέες προοπτικές που έρχονται για την πόλη μας το επόμενο διάστημα. Η μεγάλη  ανανέωση του ψηφοδελτίου της Νέας Εποχής με νέα πρόσωπα, αλλά και η δυνατή συνεργασία με την ΕΥΠΟΛΙΣ δίνει τη δυναμική να είναι η επόμενη διοίκηση από την πρώτη Κυριακή.  
  Στην εορταστική βραδιά παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Μιχάλης Οικονομάκης , η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου καθώς και στελέχη του Γραφείου Δημάρχου. 




































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια