Αγγελόπουλος: «Η αρένα στο νέο γήπεδο θα είναι έτοιμη αρχές της νέας σεζόν»


Ο Μάκης Αγγελόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στον ΣΠΟΡ ΦΜ, εκεί όπου μίλησε εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός της ΚΑΕ ΑΕΚ  αναφέρθηκε στο τεράστιο πρότζεκτ που περιλαμβάνει την μετακόμιση της ομάδας από το κλειστό του ΟΑΚΑ στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.
Οσον αφορά το γηπεδικό, ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας» τόνισε πως η ΑΕΚ έψαχνε λύσεις καθημερινά και εξάντλησαν κάθε πιθανότητα για να στεγάσει την ομάδα, υπογραμμίζοντας πως στην Ένωση δεν χαρίστηκε τίποτα.
Και τόνισε ότι η αρένα θα είναι έτοιμη στις αρχές της νέας σεζόν για να ξεκινήσει η χρονιά.
Για την μετακόμιση της ΑΕΚ στην περιοχή των Άνω Λιοσίων: «Θεωρώ υποχρέωση κάθε διοίκησης και εμείς το κάναμε από την πρώτη στιγμή, με πυλώνα το γηπεδικό, από τη στιγμή που ασχολείται με τα κοινά της ομάδας να δώσει λύσεις σε αυτό το θέμα.
Εμείς ψάξαμε λύσεις από την πρώτη μέρα, εξαντλήσαμε κάθε πιθανότητα και αυτό έπρεπε να το κάνουν όλες οι ομάδες, πόσω μάλλον οι πιο πλούσιες ομάδες. Έπρεπε να είναι βασικό ζήτημα το γηπεδικό. Το επόμενο βήμα στη δική μας περίπτωση είναι μια μακροχρόνια μίσθωση για το γήπεδο, το οικόπεδο και ό,τι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκμετάλλευσή του.
Υπάρχει ένα τεράστιο πρότζεκτ και θα αλλάξει όλη η περιοχή, ίσως λίγο μικρότερο από το θέμα του Ελληνικού. Συζητάμε για χώρους, ακαδημίες και εμπορικό κέντρο. Θέλουμε σε πρώτη φάση να τελειώσουμε με την Αρένα, για να έχουμε την έδρα μας εκεί, και στη συνέχεια θα συζητήσουμε τα υπόλοιπα ζητήματα.
Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο για το μπάσκετ που θα είναι ο μεγαλύτερος ίσως στην Ευρώπη. Έχουμε ένα επιτυχημένα παράδειγμα με τη διοργάνωση του Final Four, το οποίο κάναμε πράξει σε 19 μέρες-νύκτες. Θεωρώ ότι στην ΑΕΚ δεν χαρίστηκε ποτέ τίποτα, πάντα παίρνουμε τον δύσκολο δρόμο.
Στο κομμάτι της αρένας θα είμαστε έτοιμοι. Παίρνουμε ιδέες και θέλουμε να έχει μία θεατρική εικόνα, ώστε να είναι επικεντρωμένο στους αθλητές. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες αρένες στην Ευρώπη, όπως της Νταρουσάφακα και της Βαλένθια που ίσως να είναι το καλύτερο στην ήπειρό μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια