Γιώργος Αβράμης: Οι παρατάξεις ΕΥΠΟΛΙΣ και ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ προχώρησαν σε μια στρατηγική συμμαχία, η οποία θα αλλάξει τη ζωή μας !



Συνδημότισσες και Συνδημότες 

Φίλες και Φίλοι 

Οι  παρατάξεις ΕΥΠΟΛΙΣ και ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ προχώρησαν σε μια στρατηγική συμμαχία, η οποία θα αλλάξει τη ζωή μας ! 

Ως επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ  θα ήθελα πρώτα να απευθυνθώ στους 1133 συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους το 2014 και μου έδωσαν τη δυνατότητα για πέντε ολόκληρα χρόνια, να κρατήσω ψηλά το κεφάλι. Υπηρέτησα με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των Δημοτών της Φυλής, από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ακριβώς είχαμε πει προεκλογικά. 

Έπειτα, απευθύνομαι στους 11029 συμπολίτες μου, που τίμησαν με την ψήφο τους και εξέλεξαν τον Χρήστο Παππού,  Δήμαρχο Φυλής για την περίοδο 2014 -2019.

Τέλος, απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μου, που δεν έκαναν αυτή την επιλογή, σε εκείνους που δεν ψήφισαν καθόλου, όπως και σε εκείνους που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά. 

Εγώ προσωπικά και συνολικά οι συνεργάτες μου στην ΕΥΠΟΛΙΣ, για πέντε ολόκληρα χρόνια φυλάγαμε Θερμοπύλες. Είχαμε μόνο μία φωνή ανάμεσα στις 33 του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά ήταν αρκετά βροντερή για να κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των υπόλοιπων παρατάξεων. Έτσι, γίναμε γνωστοί  σε όλο το δήμο. Ορθώσαμε το ανάστημά μας εκεί που έπρεπε, πήραμε σκληρές αποφάσεις εκεί που ήταν απαραίτητες, είπαμε ‘’ΟΧΙ’’ εκεί που παρατηρήσαμε ότι θα οδηγούμασταν σε λάθος μονοπάτια.

Ο αντιπολιτευτικός μας λόγος είχε να κάνει με τα κακώς κείμενα και τις στρεβλώσεις του συστήματος. Δώσαμε πολλές μάχες την τελευταία πενταετία. Σκοπός μας ήταν η ανάδειξη των προβλημάτων του Δήμου μας και με προτάσεις ουσίας στοχεύσαμε στην επίλυσή τους.

Η φωνή μας ήταν δυνατή, αλλά έβγαινε μόνο από ένα στόμα!
Όμως πρέπει με κάποιον να συμπορευτούμε!
Ο λαός του Δήμου Φυλής, μας το υπέδειξε!

Μα, πώς να εμπιστευτείς το μέλλον ενός τόσο δύσκολου Δήμου:
1.       Στον παλιό, τον φθαρμένο και τον παρωχημένο!
2.       Στο νέο, αλλά αδοκίμαστο και άπειρο χωρίς αυτοδιοικητική εμπειρία. Χρειάζονται πολλά «καρβέλια» ακόμα, για να διοικήσεις ένα Δήμο!
3.       Σε αυτούς που έχουν πολύ καλές προθέσεις, αλλά ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ προσόντα!

Και επειδή θέλουμε  να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις ζωές των συμπολιτών μας, συμμαχήσαμε με την παράταξη,  που πιστεύουμε ότι μας αφήνει περισσότερο χώρο, για να περάσουμε τη δική μας αυτοδιοικητική ατζέντα.
Η παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Χρήστου Παππού ήταν εκείνη που αντιπολιτευτήκαμε κατά την διάρκεια της διοίκησής της.  Ο Χρήστος Παππούς αναγνώρισε σε εμάς  έναν έντιμο αντίπαλο. Άνοιξε την πόρτα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, όχι μόνο στο Γιώργο Αβράμη, αλλά σε ολόκληρη την παράταξη ΕΥΠΟΛΙΣ, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ακουστούμε ακόμα πιο δυνατά, διατηρώντας τα ασυμβίβαστα χαρακτηριστικά μας.
Η συμμαχία είναι έντιμη.  

Η χωματερή κλείνει και προχωράμε σε ανάπλαση και αποκατάσταση. 

Η  παραβατικότητα μειώνεται, με παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς. 

Η Παιδεία, η Υγεία, η Πρόνοια και η Κοινωνική πολιτική, γίνονται τομείς απόλυτης προτεραιότητας. 

Η καθημερινότητα  βελτιώνεται. 

Όλα όσα απαιτούσε η ΕΥΠΟΛΙΣ το 2014, γίνονται τώρα προτεραιότητες μιας μεγαλύτερης συμμαχίας και εμείς αποκτούμε πρωτεύοντα ρόλο.

Η ΕΥΠΟΛΙΣ παραμένει μέσα στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ μια Κίνηση Ανατροπής, μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Κίνηση Ελπίδας !  


Φίλες και Φίλοι 

Το νέο εκλογικό σύστημα επιτρέπει τους έντιμους συμβιβασμούς πριν και μετά τις εκλογές. 
Εμείς, με το χέρι στην καρδιά, πήραμε τη μεγάλη απόφαση να ενταχθούμε στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Χρήστου Παππού.
Σειρά σας τώρα είναι , μέσα από την καρδιά σας, να βάλετε στο χέρι σας την ψήφο σας και να φέρετε την ΕΥΠΟΛΙΣ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Για να ακουστούμε πιο δυνατά, μέσα από μια μεγάλη παράταξη, με επικεφαλής τον Χρήστο Παππού, τον Δήμαρχο των έργων.
Για μας μην ανησυχείτε! Θα συνεχίσουμε να φυλάμε Θερμοπύλες!
Φίλες και Φίλοι,
Η ΕΥΠΟΛΙΣ μπαίνει στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ κι αλλάζει τη ζωή μας ! 


Γιώργος Αβράμης
Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φυλής
Με το Συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Παππού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια